Şimdi Ara

internete girmesini engellemek (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet başlıktada dedigim gibi internete girmesini engellemek istiyorum telefonda bunu yapabilmek icin telefonu arastirdim biraz ama bulamadim. Galiba telefonda bunun ozelligi yok yada ben bulamadim. Telefonum galaxy y. Herturlu uygulama vs. İndirebilirim. Wifi ile alakasi yok wifi kapaliyken internete girmesini kapatmak istiyorum. Yani internet paketim falan varsa wifi kapaliyken internete girince paketten gitmemesini istiyorum gibi. Yardimlarinizi bekliyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayarlar > diğer ağlar > mobil ağlar > mobil veri . tiki kaldır

• Wifiye bağlandığın zaman mobil veri kapatılır, yani paketinden mb düşmez wifiden kullanırsın.

Ayrıca uygulamaların internet erişimini kontrol etmek için DroidWall kullanabilirsin.İstediğine izin verip yada kapatabilirsin fakat root gerektirir.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.googlecode.droidwall.free&hl=tr
  • Hangisi ?
     internete girmesini engellemek (yardım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venux26 -- 6 Ekim 2013; 21:12:31 >
  • Not Today! kullanıcısına yanıt
    Benim demek istedigim wifi olmayan yerde mesela oyun oynarken reklamlar falan cikiyo ve paketten mb gidiyo bunun icin ariyorum

• Venux26 V kullanıcısına yanıt
    Reklam bildirimi veren uygulamaları telefonda tutmamanı tavsiye ederim.Zırt pırt bildirim çıkar sinir olursun.Dediğim gibi internet erişimini kontrol etmek için droidwall kullan.Haritalar mesela kendi kendine kb götürüyor.Bunları engelleyebilitsin.

Hangisi diye sorduğunda paket veri.Oradaki tıkı kaldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 6 Ekim 2013; 21:23:30 >
  • Not Today! kullanıcısına yanıt
    Hersey icin sagol fakat root atip garantinin gitmesini istemiyorum. Suanlik ayarlardan halledicem o halde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.