meraba. dün sabahtan beri internete giremiyorum. modemde internet var ama explorer actığımda direkt ttnetbilgilendirme sayfasına girmeye calışıyor ama giremiyor. devamlı sayfayı yeniliyor.. neden kaynaklanır. modemdenmi yoksa pc denmi kaynaklanır. bi bilgi veirmisiniz.
TTne bilginlendirme sayfasına giriyorsa modemin ayalarları silinmiş olabilir. Modeminin yönetim sayfasına girip ayarları tekrar yapın
ttnet bilgilendirme dediğin yer sanırım modem kullanıcı adı ve şifrenin yanlış olduğu sayfayıd diyorsun sanırım eğer öle ise kullanıcı adı ve şifreni kontrol oda olmazsa resetle modemi...
cumartesi gece 1 kadar internetteydim. sabah kaltığımda internete girmeye calıştım ama acılmadı. ttnet bilgilendirme sayfasına girmeye calışıyır (adres cubuğunda yazıyor) ama giremiyor sayfa beyaz şekilde devamlı altta bilgi cubuğunda bitti yazıyor tekrar girmeye calışıyor. modeme girmeye calışıyorum 192..... diye yine aynı sayfaya girmeye calışıyor. resetledimde ama yine olmadı. msn de acmıyor. güncellemede yapmıyor.
başka bir modem ile dene ozaman sorun modemde sorun olabilir...