Şimdi Ara

İnternete Bağlanma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim altyapıda zaten bir sorun olduğunu biliyordum fakat umrumda da değil zaten. çünkü internet sadece mesela 4gb dosya indiriyorum 1.5 saatte bir falan gidiyordu İnterneti de kapatıp açınca düzeliyordu önemli birşey değildi ama normalde hiçbir sorunu yoktu . Ve test ettiğim kadarıyla İnternete çok fazla yüklenince internet gidiyordu
    (Win10 kullanıyorum)

Geçen hafta eski laptopla isim vardi açtım laptopu baktım biraz sonra ulan ben bu bilgisayarı win7 yapayım dedim (normalde Xp ve hiçbir sorunu yok) yaptım.birkaç dakika İnternete girdikten sonra internet gitti 5 dakika falan olmadı internet sonra birkaç dakika geldi yeniden gitti.sorun gidere baktım "erişim noktanız yonlendiriciniz veya kablo modeminiz ile internet arasındaki bağlantı kesildi" yazdı ve bir türlü düzeltemedim
    Eski bilgisayar açıkken telefondan falanda giremiyorum
    Eski laptop=hp compaq presario cq60
    Acaba win7 yukledigimden mi kaynaklı bu sorun? Çünkü Xp iken hiçbir sorun yoktu
    Başka bir wireless yükledim fakat duzelmedi
    Yardım edin lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım edecek yok mu

• Sorun kablosuz bağlantında yani modem kaynaklı, modeminin kablosuz kontrolcüsü dandik, pcninki de dandik ikisi dandik olunca ultra dandikleşme oluyor. Kabloyla bağla, yeni modem al ya da eski laptopu çöpe at.
  • Teşekkürler bu akşam deneyeceğim kablo ile bağlamayı

Düzelirse yazarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lorem ipsum
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.