Şimdi Ara

İnternete bağlanamıyorum yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben yurtta kalıyorum. Yurdun kendi interneti var. Ama herkese açık değil, bizim mac adresimizi alıyorlar. Sadece bu pc ye özel net geliyo odaya. Odada kablo var ona takıyoruz..

Şimdi geçen sene de aynı sistem vardı, normal bi şekilde bağlanabiliyordum internete. Bu sene (yazdan sonra) tekrar bağlattım ama internete giremiyorum. İnternet var görünüyor ama açılmıyor sayfalar..

Şöyle birşey de var. Telefonun wireless'ını açıp bağlanabiliyorum. Başka wireless ları kullanıp bağlanabiliyorum. Evdeykende nette sorun yoktu. buraya geldim sadece yurdun interneti çalışmıyor..

Yurdun internetinde problem olacağını zannetmiyorum çünkü herkesin ki çalışıyor bitek benim ki çalışmıyor..

Sizde sorun nerde olabilir? PC den birşey silinmiş veya windows la ilgili bir problem olabilir mi?

Büyük ihtimal kabloyla ilgili bir problem var ama ne olduğunu anlamadım. (kablosuzlara bağlanabiliyorum yukarıda yazdığım gibi, ama kablolu internet başka denemedim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 3 Ekim 2012; 23:21:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.