Şimdi Ara

İnternete 82 tl ödüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Taahhüt bitmiş 12.5 tl telefon 70 tl 16 Mb ADSL, bu nedir abi ya

Arkadaşlar ne yapsam hangi tarifeye geçsem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• git Turk Tekekom'a bu fiyat ne böyle iptal etmek istiyorum de

40 liraya alırsın limitsiz internetini
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

git Turk Tekekom'a bu fiyat ne böyle iptal etmek istiyorum de

40 liraya alırsın limitsiz internetini

Hocam bu işlemi ttnet müşteri servisini arayıpdamı hallettiniz yoksa ttnet merkezinemi giderek hallettiniz ?
  • ttnet genel müdürlüğe git . yeni kampanya istiyorum de yardımcı olurlar . ben geçen ay 24 ay taahhüt vererek internet+telefon 8mbit limitsiz 44 tlye aldım .
  • Taahhüt bitti 12 aylık yalın net kullanıyordum bu hafta taahhütüm sona erdi üstelik güncel tutar 81 tl görünüyor taahhüt istemeden fiyatı düşürtemezmiyiz.?
  • taahhütsüz pek bir şey yapacaklarını sanmıyorum ama belki 12 ay taahhüt yaparlar

Turk Telekom genel müdürlüğe gidersen daha iyi olur
  • Telefonda yapabileceğimiz pek bisey yok sanırım, illa telekom müdürlüğüne gideceğiz herhalde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKNET 12 AY İNTERNET 540 TL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Superonline 50 mbit 250 akn gec 82 tl kafan rahat takil.

• Turkcell superonline aradı arkadaşlar telefon internet 75 Gb adil kullanım kotası 64 tl önerdi hız olarak da 16 mbit.

ayrıca TTnet senin hattın 16 mbit hızı desteklemiyor diyor hız testi yapıyorum 14-15 mbit hız çıkıyor ortaya bu nasıl iş

• quote:

Orijinalden alıntı: máwci

Turkcell superonline aradı arkadaşlar telefon internet 75 Gb adil kullanım kotası 64 tl önerdi hız olarak da 16 mbit.

ayrıca TTnet senin hattın 16 mbit hızı desteklemiyor diyor hız testi yapıyorum 14-15 mbit hız çıkıyor ortaya bu nasıl iş

Superonline bana bu tarifeyi zamanın da onerseydi turk net ile ugrastirmasaydi. Telefona dakika veriyor mu bilginiz var mi? Birde taahhüt cezasını karşılıyorlar mi?
  • Konu hakkında pek bilgim yok ama durum bu, bir de ben desteklemiyor demelerine rağmen 16 mbit hız alabiliyorum nolcak bu iş anlamadım.

• Değerlerim bu şekilde değerler 16 mbit için uygun mu acaba?
     İnternete 82  tl ödüyorum

• máwci kullanıcısına yanıt
    değerler normal ben de 16mbit kullanıyorum speedtestte max 14 çıkıyor bu hıza ulaşıyorsan ve kopma yoksa devam et.

benim taahhüt de bu ay bitiyor senin gibi tek internete 72 lira ödüyorum. herkes '' kapattıracağım de 40-50 tl 24 aylık yaparlar'' diyor inşh öyledir dün telefon geldi taahhütünüz bitti 72 liradan devam etmek istiyor musunuz diye, hayır olmaz fiyat çok yüksek kapattırmak istiyorum dedim olur deyip kapattılar, hiç öneride bulunmadılar. tt ofisine gitsem kapattıracağım desem durum ne kadar değişir bilemiyorum
  • foz54 kullanıcısına yanıt
    Hocam 40-50 tl lik kampanyalarin pek faydasi yok 24 ay anlasiliyor 2 ay bedava 10 ay 40 tl yapiolar 376 indirim almis oluyon diger yil kampanya indirim bitio 73 tl odemen gerekio iptal ettirmeye kalkarsan indirimleri istiyorlar :D Ustelik 8 Mbps hiza

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati09

Hocam 40-50 tl lik kampanyalarin pek faydasi yok 24 ay anlasiliyor 2 ay bedava 10 ay 40 tl yapiolar 376 indirim almis oluyon diger yil kampanya indirim bitio 73 tl odemen gerekio iptal ettirmeye kalkarsan indirimleri istiyorlar :D Ustelik 8 Mbps hiza

bahsettiğin olay benim biten taahhüttü, 16mbit ilk 2 ay bedava, 10 ay indirimli 45, 12 ay kazık 72. sakaryada uydunet olaydı hiç uğraşmazdım ttnetle.

ttnet sitesine baktım bu sefer değişen fiyat yok ilk 2 ay bedava, 3-24 ay 50 lira sabit fiyat. hızı da adsl 16, fiber 24. bence iyi ama koşullarda 'yeni müşteriler için' yazıyor biz zaten aboneyiz faydalanamayız galiba.

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Okula-Donus-Kampanyasi.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foz54 -- 12 Eylül 2014; 16:42:58 >

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Tek-Fiyat-Kampanyasi.aspx 16 isterseniz uyelere bu varmis :D

• hayati09 kullanıcısına yanıt
    Bu da yeniler için. Koşullarda şöyle yazıyor:

Kampanyadan bireysel ve kurumsal yeni müşteriler 24 ay taahhüt vererek yararlanabilir.

Daha önce TTNET internet abonesi olan ve abonelik iptali yapan aboneler, iptal tarihinden sonraki ilk 3 ay içinde tekrar TTNET abonesi olmaları durumunda bu kampanyadan yararlanamazlar.

Internetteki kampanyalar hep yeni uyeler icin fiberler var onlarda altyapi varsa en iyisi 444 0 375'I aramak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.