arkadaşlar ben bu hataya düştüm sizler düşmeyin internetbilisim.net hostinglerinden uzak durun ordan aldığım hosta sitemi kurdum 2 güne bir server kapanıyo vay efem saldırı var vs bir sürü bahane ile siteniniz sürekli açılmıyor şimdi birde cpu limitini aşmışım sözde site me "This Account Has Been Suspended" attılar şaşdım kaldım ne haber verme var nede uyarma var direk adamlar babasının sitesini kapatır gibi kapatıyolarlar siz siz olun sakın ha internetbilisim.net den hosting felan almayın iyi araştırın ben bu hatayı yaptım siz yapmayın herkese kolay gelsin.
benim aldığım dedicated 'i panelden dolayı hiç kullanmadım. son ödeme gününe 3-4 gün kala baktım, bağlabtı kuramıyorum, sunucu yok. takmadım gerçi
Ben kullandıyorum ve şuan için gayet memnunum şuana kadar bi sıkıntı yaşamadım umarım yaşamamda
bilişim suçlarına şikayet edebilirsiniz efendim. cpanelden hesap açmakla hostçuluk yapılmaz.bir yerden host almadan once webhosting.info adresinden dnslerini soruşturun kaç tane alan adı barındırıyor. 400 ün üstündeyse bilki bu firma güvenilirdir.
Bende aynı sıkıntıdayım bırak hostu domaini bile kurtaramadım 1 aylık host ve domain gitti, yeni host ve domain aldım bende ama peşini bırakmam hakkımı sonuna kadar arayacağım
bilişim suçlarını şikayet edin zaten vergi nosu yok hemen sitelerini kapatırlar.