Şimdi Ara

İNTERNET YASAKLARI ve FORUMDONANIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Anlam Veremiyorum A Dostlar. Forumdonanımhaber Gibi Türkiyenin En Büyük Forum ve Teknoloji Sitesi Bile İnternet Yasakları Konusunda Üç Maymunu Oynuyorsa Biz Ölelim Artık !!
    Kim Konu Açmışsa Kapatılmış.
    Neden Hiçbirşey Olmamış Gibi Davranılıyor ? İlla Taraf Olunsun Demiyorum Ama Bu Tavır Ne Kadar Mantıklı ?
    Ve Yöneticiler Şunu Unutmayın: Bu Görmezden Gelmeye Çalıştığınız ve Konuşulmasına İzin Vermediğiniz Konular Birgün Sizi de Vuracak.
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deveyehendekatlatanadam -- 7 Şubat 2014; 9:04:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deveyehendekatlatanadam

Bunuda Kaldıracaksınız ya Neyse.....
    Anlam Veremiyorum A Dostlar. Forumdonanımhaber Gibi Türkiyenin En Büyük Forum ve Teknoloji Sitesi Bile İnternet Yasakları Konusunda Üç Maymunu Oynuyorsa Biz Ölelim Artık !!
    Kim Konu Açmışsa Kapatılmış.
    Neden Hiçbirşey Olmamış Gibi Davranılıyor ? İlla Taraf Olunsun Demiyorum Ama Bu Tavır Ne Kadar Mantıklı ?
    Ve Yöneticiler Şunu Unutmayın: Bu Görmezden Gelmeye Çalıştığınız ve Konuşulmasına İzin Vermediğiniz Konular Birgün Sizi de Vuracak.
    Saygılar

Zaten bu çıkan kanun tamda böyle bir şey , işlerine gelmeyen içerikler hemen kaldırılacak. Bu yüzden şaşırmaya gerek yok , kaldırılan konuları alıştırma farzet.

• quote:

Orijinalden alıntı: imperial crusader

ne yani site kanuna karşımı gelsin?
    adamlar kanun çıkartmış iyi yada kötü bu ülkede uymak zorunda, uymazsan yasada yazanlar uygulanir, milyonlarca üyesi olan bu site de böyle bir riske haliyle girmez

Çıkacak kanunu tartışmak suç mu? Biz burada yasa dışı bir şey yapmıyoruz. Kanun yürürlüğe girerse neler yaşanacak, internet kullanıcılarını neler bekliyor onları konuşuyoruz sadece. Eğer biri çıkıp "Hepsi A partisinin suçu, B partisi iktidarda olsaydı böyle olmazdı vs." derse tabii ki de konunun/yorumun silinmesi lazım. Ama bu forumda "İnternet Sansürü" kelimelerinin geçtiği bütün konular kaldırılıyor (siyaset yapılmasa bile). Yetkililerin taraf tuttuğu çok açık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

adamlar kanun çıkartmış iyi yada kötü bu ülkede uymak zorunda, uymazsan yasada yazanlar uygulanir, milyonlarca üyesi olan bu site de böyle bir riske haliyle girmez

Sevgili Arkadaşım Öncelikle Benim Yazdığımı Bi Kere Daha ve ANLAYARAK Okumanı Rica Ediyorum.
    Yeni Çıkacak Kanunu Neden Tartışmıyoruz Diyorum. Bu Kanuna Karşı Gelmek mi ? Gerçi Kanunda Bu İsteniyorda Karşı Gelmek Olabilir.
    Kanunda Hiçbişeyi Tartışmayın Olduğu Gibi Kabul Edin Denebilir, Bu Durumda Sende Haklı Olursun.

Ama Mesele Burada Kanun Tartışılması Değil;
    Bilişim ile İlgili Bir Kanunun Forum Donanımda Görmezden Gelinmesi. Başka Kanunları Tartışmayalım Tamam Okey.
    Ama Koskoca Forum Donanımda Bilişimle İnternetle İlgili Birşeyi Tartışamamanın Yasaklanmasının Mantığı Nedir ?

• Anlamadığım Burada İnternetle İlgili Birşeyi Tartışamamanın Mantığı Nedir ?
    Birgün Kanun Çıkarsa Forum Sitelerine Girilmeyecek Diye, O Zamanda Yöneticiler Aynı Şekilde Davranacak mı ?
    O Zaman Sormazlar mı Adama Şimdiye Kadar Neredeydiniz Diye

Ve Bir Kullanıcı Olarak Kendilerinden Cevap Bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deveyehendekatlatanadam -- 7 Şubat 2014; 13:44:10 >

Orijinalden alıntı: deveyehendekatlatanadam

quote:

Sevgili Arkadaşım Öncelikle Benim Yazdığımı Bi Kere Daha ve ANLAYARAK Okumanı Rica Ediyorum.
    Yeni Çıkacak Kanunu Neden Tartışmıyoruz Diyorum. Bu Kanuna Karşı Gelmek mi ? Gerçi Kanunda Bu İsteniyorda Karşı Gelmek Olabilir.
    Kanunda Hiçbişeyi Tartışmayın Olduğu Gibi Kabul Edin Denebilir, Bu Durumda Sende Haklı Olursun.

Ama Mesele Burada Kanun Tartışılması Değil;
    Bilişim ile İlgili Bir Kanunun Forum Donanımda Görmezden Gelinmesi. Başka Kanunları Tartışmayalım Tamam Okey.
    Ama Koskoca Forum Donanımda Bilişimle İnternetle İlgili Birşeyi Tartışamamanın Yasaklanmasının Mantığı Nedir ?

adamlar akıllı bir çok siteye bu gibi konulardan çeşitli cezalar geldi zamanında, kendilerini sıkıntıya düşürebilecek konularda önceden tedbir alıyorlar, insanların forumlarda yaptığı yorumlar için yargılandığı bir zamandayız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.