Şimdi Ara

İnternet var ama Kullanamıyorum (Cozuldu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu sorun bende dün başladı. Hiç bir sebep yokken internet erişimim kesildi - yani internete bağlıyım ama bir şey yapamıyorum-
    bunun yanında örnek verecek olursak lol oynarken pingim sabit ama sanki internet yokmuşçasına herkes durmuştu pingim hala normaldi ekranda tekrar bağlantı kuruluyor yazıyordu belki lol ile alakalıdır dedim ancak değilmiş sonra bilgisayarda sorun vardır dedim ancak telefonlardada olayın böyle olduğunu gördüm telefonlardada insatgama girdiğimde ya da Google da bir şey aradığımda sonuç çok uzun bir zaman diliminde görünüyor ancak whatsapp dan çok rahat bir şekilde mesajlaşabiliyorun. Diyeceksiniz akk yi aştın ancak whatsapp dan fotoğrafları çok rahat gönderebiliyor. Turkcell Superonline kullanıyorum bu sorunu yaşayanlar ya da bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spectro61 -- 15 Haziran 2016; 23:06:25 >

• Kablolarda bir sıkıntı olabilir.İnternet bağlantınız kısa süreli olarak kopuyor sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kablosuz olarak bağlanmıyorum modem sıfırlayayım dedim ancak 2 tane birbirine bağlı modem gördüm biri huawei 8010 diğeri süper online modem internet gidip gelmesi de değil internet sanki 20kb/s gibi davranıyor sinyal gücü mükemmel olsa bile fayda etmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.