Şimdi Ara

İnternet Üzerinden Radyo Yayını Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
1.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternet üzerinden radyo yayını yapmak istiyoruz birkaç arkadaş olarak. Gün içinde müzik çalsın, akşamları da sohbet programı yapıcaz. Ama nasıl bi teknik altyapı kullanmamız gerktiğini bilmiyoruz, internet üzerinden basit bir şekilde yapabiliriz ancak.

Ve bir de mesela ben evimden, diğer arkadaş kendi evinden olacak şekilde kulaklıkv e mikrofonlarla sohbet ettiğimiz bir program yapabilir miyiz?

Not: Konunun yeri burasıdır diye düşünüyorum, değilse yönetici arkadaşlar gerkli yere taşırlarsa mutlu olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D-Can -- 18 Temmuz 2012; 2:37:10 >

• tutmaz
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutup tutmaması mühim değil, arkadaşlar arasında bir şey yapıcaz
  • İYİ fikir takip
  • Yok mu cevap
  • flatcast
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone üzerinden radyo yayını
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • takip
  • reserved değerlenir fln
  • Bende yapıcam ama başka evlerden zevkli olacağını düşünmüyorum.En azından karşılıklı olunca daha iyi muhabbet çıkar.Eğer öyle başka evlerden olacaksa haftaya başlarım
  • Flatcast ile yapabilirsin ama dinleyen program indirmek zorunda.
  • Rezerved.Flatcast var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bedavauye

Flatcast ile yapabilirsin ama dinleyen program indirmek zorunda.

flatcast ı nerden inndrebilim pm atar mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBestHero

quote:

Orijinalden alıntı: Bedavauye

Flatcast ile yapabilirsin ama dinleyen program indirmek zorunda.

flatcast ı nerden inndrebilim pm atar mısın

Pm atıldı
  • 2 3 yıl önce bidünyafm diye bi site vardı onlarda aynen senin dediğini yapmışlardı hem onlar yayın yaparken aşağıda yazışıyordun diğer dinleyicilerle falan çok güzel oluyordu ama kapandı site.Sen böyle bişey yaparsan haber ver gelir dinlerim.
  • Çok pis show yaparım benide alın
  • Reis önce radyo yayını gibi şeyleri destekleyen (streaming deniyordu galiba) bir domain alcan.

Forumda birisi html5 ile yazmıştı sayfasını. flatcast değilde o şekilde olursa süper olur.

flatcast bence çok berbat.
  • Flatcast Çook Kötü Kullandım Ben Tutmadı Benim Radyo Sitem Var Ama Şu An Yayında Değil İstersen pm At Yollayım Adresi Bak Sonra İletişime Geçelim
  • http://radyopikap.com/#!/

Güzel amatör bi radyo iletişime geçmek istersen pm atabilirsin.
  • yardımcı olayım... hocam winamp üzerinden müzik çalar gibi yayın yapabiliyorsunuz buna shoutcast diyorlardı sanırım.
    Ben de zamanında yaptım çok da güzel olmuştu...
    Bir de Sam2 var. Ben bunla yapmıştım. Sen programı indiriyorsun ve yayını kullanıcılara şu adımları izleyerek ulaştırıyorsun.
    Önce Sam 2 yi kur. Ayarlarda yayını dinleyicilere gönderebilmen için bi alt yapı lazım. google da free radio server diye yaz bir şeyler çıkar. o server sitesine kaydol, sonra o sana bi kaç ip adresi verecek. Programın ayarlar kısmında o ip yerlerine serverın sana verdiklerini yazacaksın.
    sonra server sana download dosyası verecek veya o serverın sana verdiği yayın linkini arkadaşlarına vereceksin onlar da seni dinleyecek.
    büyük radyolar da buna benzer sistem kullanıyor ama free olmayanlarını biraz daha otomasyonla falan hallediyorlar.
    Sam 2 ile radyo yayını diye ara google da detaylı ve görüntülü anlatımlar var...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.