sadece telefon ve laptop üzerinden günde 1 saatinizi ayırarak aylık en az 500 dolar kazanmak ister miydiniz? cevapınız evetse 500ü bırakın 5000 dolar kazanmak bile mümkün ama size değil amerika ve avrupadaki kızlara bu kızdan çok kazananlar da var. örnek olsun diye koydum konu dışının ünlü zengini pakajinin 20 yıllık çalışma biriktirme ve yatırımla kazandığı paranın yarısını sadece foto çekip yükleyerek 9-10 ayda kazanmış bide bu adam bana kızlar bu işleri fakirlikten yapıyo falan demişti ben o olay öyle değil dediğimde de beni bloklamıştı hee kesin değildir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxCrazyBoyxx01 -- 9 Ekim 2020; 23:35:13 > |
internet üzerinden para kazanmak 200K DOLAR KAZANANLAR VAR SSLİ açıklıyorum

-
-
Bunlara asilan simpler beyinsiz tipler zaten ama bu kadinlarin nasil bi hayatları psikolojileri var acaba merak ediyorum zor olsa gerek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye'de bu iş daha basit köpeğe tecavüz eden bir toplum var sonuçta. Orta yaş ,genç, yaşlı bu yas grubuna böyle bir platform kur ve herkes bilse merak etme 1 kız saniyede 1000 tl kazanır
-
Abazanları köküyorlar desene.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MehmetgecTürkiye'de bu iş daha basit köpeğe tecavüz eden bir toplum var sonuçta. Orta yaş ,genç, yaşlı bu yas grubuna böyle bir platform kur ve herkes bilse merak etme 1 kız saniyede 1000 tl kazanır
bilemiyorum hocam muhtaç kızlar yapar yapsa çünkü türkiyede çok sıkıntılı tipler var kafasına koyar kızı bulur falan bide burda herkes seks istiyo da para yok millet fakir o kızın üyeliği 10 dolar diyelim 80tl etti çok para.. hem pek kimsenin köpek tecavüzcüsü tiplerle muhattap olmak istediğini sanmıyorum. yabancı abazalar genelde daha efendi duruyo parayı veriyo biliyo ki seks falan yok sadece fotolara bakacak 31ini çekecek burda para verdin mi her şeyi yapacan algısı var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X