Şimdi Ara

İnternet Üzerinden Koçluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tekrar merhaba, Bu yıl kursa gitmek yerine bir etüt merkezine gitmeyi planlıyorum. Daha önce dandik bir bölüm bitirdim ve işsizim tekrar hazırlanıyorum sınava. Sayısal alt yapım iyi matematikte problem ve paragrafta eksiklerim var.

Ayrıca çabuk unutuyorum tekrar programı yapamıyorum.

Plan program konusunda zorlanıyorum birde birinin beni denetlemesi beni motive ediyor daha önce internet üzerinde bir koçla çalışan veya faydasını gören var mı acaba?

Gri Koç videoları leş ben bir faydasını görmedim fi koç akıllı koç falan var youtube da hiçbirini beğenemedim. lütfen yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hermeneutic -- 19 Temmuz 2019; 3:54:12 >

• hocam kesinlikle paratuzagi ben geçen sene bir ay tecrube ettim onune sacma sapan program atip uc gunde bir halini hatrini soruyorlar adamlarin tikinde olmuyosun yani ben verdiğim paraya yandım sonundaysa başta bana böyle yapacağinizi söylemediniz vaat ettiklerinizin hicbirini yapmadiniz dediğimde bana 20 tl indirim yapmislardi onu bahane gosterip bir suru hakaret ettiler durduk yere koşarak uzaklasın bu firsatci vayşak sürüsünden
  • ben yaparım sana koçluk
  • hocam kesinlikle paratuzagi ben geçen sene bir ay tecrube ettim onune sacma sapan program atip uc gunde bir halini hatrini soruyorlar adamlarin tikinde olmuyosun yani ben verdiğim paraya yandım sonundaysa başta bana böyle yapacağinizi söylemediniz vaat ettiklerinizin hicbirini yapmadiniz dediğimde bana 20 tl indirim yapmislardi onu bahane gosterip bir suru hakaret ettiler durduk yere koşarak uzaklasın bu firsatci vayşak sürüsünden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tipsiz_Tatlı_Karakter kullanıcısına yanıt
    Nasıl olacak o
  • Aposteriorizm kullanıcısına yanıt
    Tahmin ettiğim gibi desene... kurslardaki pdr ciler de bi tuhaf netten program indirip makinaymışsın gibi saati saatine yazıp veriyorlar. Zor gerçekten
  • hermeneutic kullanıcısına yanıt
    Yukarıdaki arkadaşın dediği kişi %99 bilkentli mühendis.

Bende öyle yapacağım :D Şaka şaka lan birlikte hazırlancaz olur mu öyle koçluk. Öyle al olm şunu çöz bunu çöz yok baba birlikte çözcez işte baktın sen bana yetişemiyorsun azarlıycam bir daha para versende almıycam seni baktın ben sana yetişemiyorum ben istifa ediyorum. Bunu da halka açık bir şekilde yazıyorum kontenjan 1 kişi :D ücretler bekir avşarın fiyatı neyse yarısı :D
    senin alanın ne bir de bu yılki sıralaman ve son olarak da hedefin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    sayısal 15 bin

sıralamam kötü kanka :D malum biyoloji ye yerleşebiliyorum ama dksdksdfjsfkdj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tipsiz_Tatlı_Karakter -- 19 Temmuz 2019; 23:31:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tipsiz_Tatlı_Karakter

sayısal 15 bin

sıralamam kötü kanka :D malum biyoloji ye yerleşebiliyorum ama dksdksdfjsfkdj
    Bu durumda parayla koçluk alamam senden
  • bekir avşar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fehem abi

bekir avşar
    Siz denediniz mi ya da kullanıp memnun kalan var mı acaba?
  • maxwellogrenmemerkezi.com a bir göz at ve oradaki numaraya yazmanı öneririm.
    Mehmet hocam ileri görüşlü ve çok planlı birisidir. Beni bu yıl tam olmasa da her gördüğünde denetleyen ve çok güzel geri dönüşler aldığım bir hocamdır.
    Kendisi teorik fizikçidir bu arada. Doktorasını colarado da eğitim üzerine yaptı. Ders eksiğinde bile çok yardımı dokunur öneririm. Bir konuşmalısın.

Onerdiğim kişi çok daha iyidir ve ücret bile istemeyebilir. Çat diye arasan bir şey demez o derece

• quote:

Orijinalden alıntı: hermeneutic

Siz denediniz mi ya da kullanıp memnun kalan var mı acaba?

Alıntıları Göster
    ben youtubeden dinledim ama sitesinde 20dk sı 50tl falandı galiba.paralı da program falan hazırlıyormuş galiba bir deneyin isterseniz.
  • Bekir Avşar ın sitesini şimdi inceledim rehber hoca dediği sosyoloji felsefe ve coğrafya mezunları yani konuyla alakasız kişiler. Bu bölüm mezunları koçluk yapamaz yapsa yapsa merdiven altı kurslarda ölü fiyata rehberlikçi var desinler diye tutulur.
    Hocam trollüm zaten ya ne parası :D kdkdk
    ben de seni trolledim
    Hadi bakayım bilocan :D
  • Aposteriorizm kullanıcısına yanıt
    bahsettiğin bilkentlimuhendis mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.