Şimdi Ara

Internet TV Özelliğini Nasıl Kullanabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende Samsung 46LE651B var. Özellikler arasında Internet TV yazıyor. Televizyonun menülerinde gezindiğimde de Internet TV yazdığını gördüm. Ethernet kablosuyla bağlayıp ip ayarlarını yaptım ve ADSL testini geçti. Fakat internet tv ye tıkladığımda Servis Desteklenmiyor diyor. Ne yapmam gerekir. Televizyondaki Internet TV özelliğini nasıl kullanabilirim? Teşekkürler...

• Internet TV denilen şey tam olarak nedir? Internet üzerinden bazı kanallar izlemek ise bu TV de olabilir ama özellik TR ye açık olmayabilir. Web browser ya da application varsa Smart TV de onları kullanmadı dene.
  • Konu hakkında bilgili olan biri yardımcı olabilir ise çok sevinirim. Kastettiğim şey yani şu tv.den youtube, facebook gibi sitelere girme gibi şeyler benim bu tv de nasıl olur? Yukarıda da dediğim gibi tv adsl testinden geçiyor fakat menüdeki Internet Tv tıklandığında servis desteklemiyor diyor. Menüden UK (İngiletere) ayarı yapmak gerekirmiş. Bu ayar nasıl yapılır ve yapınca sorun çözülür mü ve cihaz garanti dışı kalır mı? Teşekkürler...
  • O sitelere girmen için Smart TV inde web browser olması gerek. Yoksa eğer sadece bu applicationlar varsa girebilirsin (Android / iOS uygulamaları gibi). Birebir yönlendirme bekleme burdan eski bir model kullanıyorsun, o ayarı biraz karıştırırsan bulursun TV de. İngiltere yaparsan garanti dışı kalmaz herkes değiştiriyor o ülkeyi. Yapınca daha çok application a ulaşırsın ama sorunun çözüleceğini sanmam. Eğer application store TR ye kapalıysa belki başka bir ülkeye almak işe yarayabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.