Şimdi Ara

İnternet türkiyenin paralel evreni resmen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiyedeki insanlara cahil diyoruz ama internete bir bakıyorsun profesör olmayan bir sen varsın galiba.

Herkes her konuda fikir sahibi. Profesör edasında konuşuyor. Herkes çok bir halt biliyor.

Örneğin "Amerikalılar aya gitmedi diyen adamlar salaktır ehuehu" diyen adam acaba bu konu hakkında tek kitap makale okumuş mudur merak ediyorum. Ama kendisine sorsak nasa da çalışan eleman kadar bilgi sahibi.

Yok kuantum fiziği yok yaratılışçılık, yok siyaset vs.

Elini sallasan en az bir konuda uzman birine denk geliyorsun.

Bu yüksek zeka ve bilgiye sahip insanları ülkenin başına geçirsekte rahatlasak keşke.

Türkiyenin vip kesimi internette galiba. Çoğunlukla nedense hiç cahile denk gelmedim.

Türkiyede bu kadar zeki, uzman insan varsa biz neden bu kadar çomarlarıyla uğraşıyoruz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 23 Aralık 2020; 14:38:36 >

• Şu an sen de sosyoloji okuması yapmadan toplumu eleştiriyorsun?  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 23 Aralık 2020; 13:41:53 >
  • kuantum fiziği hakkında 3 - 5 bir şey söylemesi bilgili olduğu anlamına mı geliyor?

gören de 6. dereceden polinom çözebildiğini zannedecek. kuantum fiziğine giriş zaten yıllar alıyor.

tabii kendini 2 terim biliyor diye zeki zanneden varsa aslında malın önde gidenidir.

kısacası burada konuşulanlar normal düzeyde, yeterli bilgisi olan biri zaten burada matematiksel tartışma yapmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DING DING -- 23 Aralık 2020; 15:0:6 >
  • scientia kullanıcısına yanıt

Hocam internette cidden bir entellektüel havası var. Bunu söylemek için sosyolog olmak gerekmiyor. 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.