Şimdi Ara

Internet sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar. Sorunum soyle: Almanyada kiralik bir eve tasindim. Bugun ev sahibinden wifi login ve parolasini alip internete girdim. Her sey normal calisiyor, mesela bu konuyu da burdaki interneti kullanarak actim. Ama mesela fifa 16 actigimda, ipad'te clash of clans actigimda, torrentten birsey yuklemeye calistigimda internet baglantisi olsa da calismiyor. dns ayarlarini filan degistirdim ama bu sefer de internete hic girmiyor. Mesela appstoredan istedigimi indire biliyorum, istedigim sitelere gire biliyorum ama uygulama icinde internet calismiyor. Yardimlarinizi bekliyorum. Onceden tesekkurler



  • Telefon üzerinde VPN uygulaması kullanmayı denediniz mi?
  • hayir denemedim hic bi deniyelim o zaman :)
  • pc'de kepard adinda vpn servisi buldum calisti. fifayi filan acip oynaya bildim ama sanirim ucretli bi servis. onun ios icin surumu yok galiba, sadece windows ve android icin mevcut. Ios ve Pc icin onere bileceginiz ve Almanyada calisan ucretli ve ya ucretsiz vpn bilen var mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BabekDesign -- 5 Ekim 2015; 16:27:18 >
  • ZenMate tavsiye ederim. Hem IOS hem de bilgisayarda problemsiz kullanıyorum. Bendeki ücretli sürümü ancak denemek için ücretsiz olarak indirip kullanabilirsiniz. Ücretli sürümünde sunucu seçimi yapabilir ve daha iyi bir hız elde edebilirsiniz. Başka bir kısıtlaması yok bildiğim kadarıyla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Definitive©

    ZenMate tavsiye ederim. Hem IOS hem de bilgisayarda problemsiz kullanıyorum. Bendeki ücretli sürümü ancak denemek için ücretsiz olarak indirip kullanabilirsiniz. Ücretli sürümünde sunucu seçimi yapabilir ve daha iyi bir hız elde edebilirsiniz. Başka bir kısıtlaması yok bildiğim kadarıyla.

    zenmate Almanyada calisiyormu? cunki iphoneda denedim bir turlu baglanamadim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BabekDesign -- 5 Ekim 2015; 23:41:56 >
  • Almanya'da hiç denemedim.
    Amerika, İrlanda, İspanya ve Hollanda'da kullandım bugüne kadar. Almanya'da neden çalışmayacağı konusunda bir fikrim yok maalesef.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Definitive©

    Almanya'da hiç denemedim.
    Amerika, İrlanda, İspanya ve Hollanda'da kullandım bugüne kadar. Almanya'da neden çalışmayacağı konusunda bir fikrim yok maalesef.

    malesef ios cihazlarda kullanamiyorum vpn, nedenini bilmiyorum :( ama pc'de kepard ve hotspot shield kurup calistira bildim. ama onlar da bir gunluk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.