Şimdi Ara

internet sitesinden anlayanlar yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • linesis ten domain ve hosting aldım ama daha bişey yapamadım ve yapamıyorumda.Hazır portallardan yüklüyorum dediklerini harfiyen yapıyorum olmuyor.

Arkadaşlar lütfen bilen biri yardım etsin.Msn yazın ekleyim.Çok önemli...

DH'ye beleş ALTIN danışmanlığı.
    .Tıkla referansımdan üye ol.Uçak bileti alırken 10 tl indirim kazan.
    Özel Mesajdan gelen sorulara cevap vermiyorum lütfen ilgili başlığa sorunuz..
  • Dediklerini yaptım diyorsun ama biraz bilgi vermelisin. Hangi portlaı kuruyorsun. (Php nuke, phpbb, joomla vb) Herşeyi tam yüklemiş olabilirsin, ama portallar database ister, database kurdunmu. Kurdu isen config dosyasında girmen gereken yada senden kurulumda gerekli istene bilgileri doğru girdinmi. Bunlar önemli. Bilgiyi tam vermeden cevap alamazsın.
  • FTP den girip tüm klasörleri kontrol ederseniz eğer yükleme başarılı ise yüklediğiniz isimde bir klasörün oluştuğunu görürsünüz. Buda yükleme işleminin tamamlandığını gösteririr. Yükleme işlemisırasında sizden e-posta istenmektedir. Bu epotaya da yüklemenin tamamlandığına dair mail gelmiş olması lazım. E-posta larınızı kontrol edin.

ÖNEMLİ NOT:
    Bizler 1994 den beri bilişim teknolojileri alanında hizmet veren bir firmayızwww.meslekrehberi.com adı altında hizmet veriyorduk. Ancak yenibir web sitesi oluşturarak isim tescili, hosting, kiralık sunucu ve VPS hizmetlerimizi bu web sitesine kaydırdık. 7/24 desteğin yanı sıra sadece %100 müşteri memnuniyeti odaklı çalıştığımız için kalıcı müşteriler edindik.

Tümhizmetlerimiziwww.domain34.com web sitemizden inceleyebilirsiniz. Ayrıca domain ve hosting hesplarınızı sizin adınıza firmamıza transfer işlemlerini başlatabilir ve yürütebilirsiniz. Yakın zamanda geçtiğimiz full otomasyon sistemimizdeki kontrol panelinizden domain, hosting, kiralık sunucu ve VPS hizmetlerinizi kendiniz yönetebilirsiniz. Tüm hizmetlerimiz anında aktif olmaktadır.

Sizlere en iyi hizmeti vermeye ve türm yardımlara hazırız.

Saygılarımızla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.