Şimdi Ara

İnternet Sitesinde Personel Takip Programı YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hayırlı forumlar lise son sınıf bilişim bilgisayar okumaktayım bilgisayar şefimiz sene sonuna internet sitesi ödevi verdi internet sitesine baktığında personel takip programını görmek istiyor geçen sene 11.sınıfta özel bir sebepten dolayı 1.5'aya yakın okula gidemedim tüm konuları kaçırdım geri toparlıyamadım şu an internet sitesi hazırlama konusunda en ufak bir bilgim yok ücretli yaptıracak maddi durumumda yok bana bu konuda yardımcı olabilecek gönüllü arkadaşlarım varmı ?

• Personel takip programi nedir. Tam olarak neler lazim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkaycım, ne kendini ne de hocanı kandırmaya gerek yok, git durumunu açık açık anlat. Bakalım hocan ne diyecek.

sen şimdi istiyorsun ki birisi hazırlasın versin, bunun not dışında kime ne faydası var? Aksine sana zararı bile var.

Yapman gereken şu; önce hocanla görüşmek, sonra arkadaşlarınla beraber bu işe girişmek, bilgini geliştirmek, bir yerlerden başlamak, takıldığın anlamadığın yerde hocana veya buraya yazmak.

ödevinin konusuyla alakalı neler yapabileceğin, neyi nasıl yapacağın konusunda ben yardımcı olurum, ama öncesinde yukarda yazdıklarımı dikkate alman gerekir.
  • TROJ T kullanıcısına yanıt
    ben hocanın cevabını vereyim de boşuna kasmasın

quote:

evladım geçen sene 1.5 ay gelmemişsen aradan bir yaz tatili bir de yarıyıl tatili geçti, ne yaptın bu zamanlarda?

ha eleman işini yaptıracak yer arıyor o ayrı, hazır staj defteri gönderin, projeyi yapın vs. vs., geçiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dracos

ben hocanın cevabını vereyim de boşuna kasmasın

quote:

evladım geçen sene 1.5 ay gelmemişsen aradan bir yaz tatili bir de yarıyıl tatili geçti, ne yaptın bu zamanlarda?

ha eleman işini yaptıracak yer arıyor o ayrı, hazır staj defteri gönderin, projeyi yapın vs. vs., geçiniz

hoca ödevi bu sene verdi yaz tatilinde böyle bi ödevden haberim yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biggie0344

Personel takip programi nedir. Tam olarak neler lazim?

bilmiyorum.
  • berkayakdogan B kullanıcısına yanıt
    mevzu ödevin zamanı değil bu zamana kadar niye oturup öğrenme ihtiyacı duymuş olmaman zaten, 3.5-4 aylık boş bir vakitten bahsediyoruz ki az değil yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

berkaycım, ne kendini ne de hocanı kandırmaya gerek yok, git durumunu açık açık anlat. Bakalım hocan ne diyecek.

sen şimdi istiyorsun ki birisi hazırlasın versin, bunun not dışında kime ne faydası var? Aksine sana zararı bile var.

Yapman gereken şu; önce hocanla görüşmek, sonra arkadaşlarınla beraber bu işe girişmek, bilgini geliştirmek, bir yerlerden başlamak, takıldığın anlamadığın yerde hocana veya buraya yazmak.

ödevinin konusuyla alakalı neler yapabileceğin, neyi nasıl yapacağın konusunda ben yardımcı olurum, ama öncesinde yukarda yazdıklarımı dikkate alman gerekir.

Bizim sınıfta gruplaşma var 3 kişi gruplaşır 5 kişi gruplaşır diğerleri umrunda olmaz Sınıfta o kadar çok arkadaşımda yok olanlarda yardım etmiyor herkes kendi ödevinin peşine düşmüş ben kendiminkini yapayım aradan çıkarayım başkaları naparsa yapsın düşüncesindeler.

Sana tam olarak hocanın neler istediğini söylesem yardımcı olurmusun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayakdogan -- 11 Şubat 2015; 18:39:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: berkayakdogan

quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

berkaycım, ne kendini ne de hocanı kandırmaya gerek yok, git durumunu açık açık anlat. Bakalım hocan ne diyecek.

Bizim sınıfta gruplaşma var 3 kişi gruplaşır 5 kişi gruplaşır diğerleri umrunda olmaz Sınıfta o kadar çok arkadaşımda yok olanlarda yardım etmiyor herkes kendi ödevinin peşine düşmüş ben kendiminkini yapayım aradan çıkarayım başkaları naparsa yapsın düşüncesindeler.

Sana tam olarak hocanın neler istediğini söylesem yardımcı olurmusun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayakdogan -- 11 Şubat 2015; 18:42:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dracos

mevzu ödevin zamanı değil bu zamana kadar niye oturup öğrenme ihtiyacı duymuş olmaman zaten, 3.5-4 aylık boş bir vakitten bahsediyoruz ki az değil yani

hocam ben yardım istedim sizin anne baba tavsiyelerinizi sunmanızı istemedim yardım ediceksiniz edin etmeyipte anne baba tavsiyesi vereceksiniz ihtiyacım yok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biggie0344

Personel takip programi nedir. Tam olarak neler lazim?

tam olarak bilgim yok herşeyini öğrenicem bu hafta yardımcı olurmusunuz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.