Herkese selamlar. Bundan 1 yıl önce Kablosuz modemle birlikte uydunetten 2 yıllık anlaşmalı internet aldık. Şifresi laptoptaydı. Şu an laptoplun şarj aleti bozuk sırf onun için almak istemiyorum kullanmıyorum normalde.
Size sorum,şifremi başka nasıl değiştirebilirim ? Uyduneti arasam yapıyorlarmı ?
Şifre neyin şifresi? Modemin mi online işlemler sayfası giriş şifresi mi? 444'lü numarayı arayın hallederler kesin.
quote:
Orijinalden alıntı: apespecter
Şifre neyin şifresi? Modemin mi online işlemler sayfası giriş şifresi mi? 444'lü numarayı arayın hallederler kesin.
Modemin kablo bağlantılarını çıkar, arkasında WEP / WAP key olarak modeminin şifresinin yazılı olduğu kısmı göreceksin. Not al ve şifreyi gir, hayirli olsun..
quote:
Orijinalden alıntı: TheGuardian
Modemin kablo bağlantılarını çıkar, arkasında WEP / WAP key olarak modeminin şifresinin yazılı olduğu kısmı göreceksin. Not al ve şifreyi gir, hayirli olsun..
Peki biz o modemi dükkanda kullanıyoruz,hafta bir değiştirmek istiyorum. Onu nasıl yapabilirim ?
192.168.1.1 Gir Kulanıcı Adı Admin Şifre Admin Ve ordan Güvenlik duvarını bul ve şifreyi degiştir :S İyi Forumlar