Şimdi Ara

İnternet servis sağlayıcısı değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba tivibu ile garip ttnet ile çok garip bir birlikteliğimiz var konuya şöyle başlıyım .Yeni evimize taşındığımızda ttnet in tivibu fırsatı çok cazipti telefon tivibu ev 8mps ye kadar internet 55 tl idi hemen aldık takıldı 1 hafta içerisinde yazın başındaydık çok hızlıydı saniyede 1mb indiriyordu Utorrent. Tivibu da çok hızlıydı interneti hiç kasmıyordu 100 tane seç izle filmi diziler dizi tekrarları belgeseller gibi bir sürü içeriği vardı 1kaçtanede hd kanal vardı.Yazın 2 ay gittim.Döndüm artık o ttnet kalmamıştı tı indirme hızı o kadar stabil değildi çok düşüyordu torrent ile indirme yapıyorsam ev ahalisi bana kızıyordu interneet avaşlıyor diye ama yinede yaşadığım 3G vakayi vakvakiyesinden çok daha iyi idi.Tivubu ana keyif i oluşturuyordu.Kampanyamız 12 ay sonra diğer kış bitti.Fiyat toplam ödediğimiz bedel 95 tl lere tırmandı ocak ayıbitti ve sonra kabus başladı öce tivibuyu değiştirdiler. Artık hd kanalların çoğu gitmişti seç izlede film izleyemiyorduk.İşe yaramaz olmuştu.Şimdi türkcellin digitürk kampanyasını gördüm.Tanıtıcı bey ile görüştüm bazı sorularım oluştu.

1-Tanıtıcı bey bana 20 mbit e kadar değil 20 mbit garantisi veriyoruz dedi bu doğru mu?
    2-Digitürk e geçmesem süper online ın yanında tivibu kullansam olurmu
    3-Digitürk ün görüntü kalitesi nasıl(Tivibu baya sinema gibi oluyor)(FullHD TV)
    4-Digitürkte tekrar izle ileri geri al izle gibi seçenekler varmı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.