Şimdi Ara

İnternet Sağlayıcı Tavsiyesi Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , Şuan ttnet avea mobil internet kullanıyorum . Ama resmen kazıkçılar , kotası 4 gb bu ay biraz kontrollü gidiyim dedim ay sonuna 8 gün kala 3 gb oldu yani aşmıyodum sonra fatura geldi 8 gün varken aşmadığım halde çok yüksek bi fiyat geldi , sorduğumuzda 5 gb aşılmış diyorlar !!TTnetten nefret ediyorum , neyse şimdi internet tavsiyeniz varmı şu özelliklerde ;

-Sınırsız
    -Mesela şöyle olmasın 8 mbit'e kadar sınırsız.(yani sınırsızlığı bi hıza kadar olmasın).
    -Kablosuz olsa daha iyi olur
    -Kesinlikle ttnet olmasın , bence (benim gibi düşünen milyonlarca kişi var) ttnet halkı sömürüyor!
    -Çok kopma ve aşırı yavaşlık olmasın
    -Güvenilir olsun (ttnetin aksine)
    -Fiyatı çok abartı olmasın :)
    -Hızının çok olmasına gerek yok yani tabi az olmasında fiber internet (turkcell) gibi 1000 mbit olmasınada gerek yok :)

Arkadaşlar bu kriterlerde olursa iyi olur bide acil cevap yazarsanız sevinirim.Belki ttneti çok kötü görüyorum ama benim yerimde olsanız sizde katılırdınız.Herkese teşekkürler...

• Bulunduğunuz bölgedeki kullanıcılarına sorup Uydunet e geçebilirsiniz. Bulunduğunu bölgedeki kullanıcılar memnunsa (o bölgenin alt yapısı çok fark ediyor) sitesinden beğendiğiniz bir tarifeye geçebilirsiniz. Yalnız o tarife yanıltmasın yalın hizmeti olmadığından yanında 9 TL ye mecburi kablo tv veriyorlar. Örneğin 10 mbit 50 gb akk lı tarife bir yıl taahhütle 32 TL ama kablo tv ile beraber 32+9=41 TL fatura geliyor. Ben kullandığım için biliyorum müşteri hizmetleri ve gelen servis elemanları çok şey bilmese de ilgilenmeye, bir şeyler yapmaya çalışıyorlar:) Ayrıca sözleşmende ne yazıyorsa onu verirler. Benim 5 mbit tam sınırsızdı 5 mbit hız olarak kaldırılınca, yok hızını yükseltik akk koyduk, yok şu yok bu demediler, bir şeyler dayatmaya çalışmadılar.
    Olmadı superonline fiber tarifelerinden birisini seç, çevremde kullananlar memnun. Onların da en büyük derdi uploada da kota (akk anlamında) koymuş olmaları.

• Kardeşim valla şuanki sersem internete karşın 41 lira hiç bişey demek yani o kadar kazıkçıki şuanki.ama yani ben işin 10mbit inde değilimde bazılarında 10mbit i geçmeyen için sınırsız yazıyor.10 u geçmesini engelleyebilirmiyiz ? Bu arada zaten komşumuz turknet kullanıyor eskiden ttnet kullanıyorduk onlarla beraber bi aralar net hiç gitmiyordu ama bi aralar ise günde 100 kez gidiyordu resmen sonra modem yandı.Biz şimdikini aldık onlarda işte kablosuz almış yani belki yine onlarla ortak kullanırsak çok daha iyi olur...Cevap yazdığın için Teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.