A

Onbaşı
28 Ekim 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 5 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba arkadaşlar şuanda adsl kullanıyorum, bildiğiniz üzere modem arayüzünde ulaşılabilecek maksimum hız gibi değerler görülebiiyor, benim merak ettiğim vdsl ye geçtikten sonra bu değerler değişecek midir? Yani mesela ulaşılabilecek max hız değişir mi? Yoksa daha çok bina tesisatıyla mı ilgili? (Vdsl kutusu hemen apartmanın önünde)

Arkadaşlar nokia c5-03 kullanıyorum.Acaba bu telefon için samsung telefonlardaki gibi kayan menü yani tek tek klasörlere girmek yerine sağa sola felan kaydırılıyor ya onun gibi yapma programı vs. yollar var mı ? Lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi ? Yoksada napalım artık.(Nokia neden öyle yapmıyoki yaw dandik dandik şeyler...)

Teşekkürler , iyi günler....
Merhaba arkadaşlar , Şuan ttnet avea mobil internet kullanıyorum . Ama resmen kazıkçılar , kotası 4 gb bu ay biraz kontrollü gidiyim dedim ay sonuna 8 gün kala 3 gb oldu yani aşmıyodum sonra fatura geldi 8 gün varken aşmadığım halde çok yüksek bi fiyat geldi , sorduğumuzda 5 gb aşılmış diyorlar !!TTnetten nefret ediyorum , neyse şimdi internet tavsiyeniz varmı şu özelliklerde ;

-Sınırsız
-Mesela şöyle olmasın 8 mbit'e kadar sınırsız.(yani sınırsızlığı bi hıza kadar olmasın).
-Kablosuz olsa daha iyi olur
-Kesinlikle ttnet olmasın , bence (benim gibi düşünen milyonlarca kişi var) ttnet halkı sömürüyor!
-Çok kopma ve aşırı yavaşlık olmasın
-Güvenilir olsun (ttnetin aksine)
-Fiyatı çok abartı olmasın :)
-Hızının çok olmasına gerek yok yani tabi az olmasında fiber internet (turkcell) gibi 1000 mbit olmasınada gerek yok :)

Arkadaşlar bu kriterlerde olursa iyi olur bide acil cevap yazarsanız sevinirim.Belki ttneti çok kötü görüyorum ama benim yerimde olsanız sizde katılırdınız.Herkese teşekkürler...
Merhaba arkadaşlar; c5-03 telefonu için oyun tavsiyeniz varmı ? Şehir kurma , Ülke kurma savaş yapma , strateji, ordu yönetme... gibi oyun tavsiyeniz varmı.Şuan little big city oynuyorum güzel ama sadece şehir kuruyosun mesela savaş felanda yapılsa veya başka şeyler olsa yada olan bi oyun varmı ?
Merhaba arkadaşlar ;
1-2 ay önce bi tavşan aldık.Ama malesef türünü , cinsiyetini felan sormadım.Tavşanlardan anlıyan varsa bi bakabilirmi lütfen.Yardımcı olursanız çok sevinirim...

Bu arada adı alfa

İşte tavşanım bu arkadaşlar türü ve cinsiyeti hakkında bilgisi olan varmı ?
Merhaba arkadaşlar avea gezgin mobil internet kullanıyorum. Süresi bitince zaten hemen kapattıracağız ama acaba bunu hatsız bi şekilde kullanabilirmiyiz ? Yani mesela wifi bulabilirmiyiz , hatsız olarak ? Bilgisi olan varmı ? Teşekkürler...
Merhaba arkadaşlar benim nokia c5-03 telefonum var.Hattım Turkcell.Şuan TL yok ve internet paketi vs. hepsini bitti.Ve para yüklemediğim için iptal oldular.Ama facebooka tıklıyorum açılıyor internet bağlantısı soruyor Turkcell Internet e basıyorum.Ve bağlanıyor ? Yani bağlanıyor birileriyle felan konuşabiliyorum , bişeyler paylaşabiliyorum (video felan hariç) ama şey başlangıçta biraz yavaş bağlanıyor neden acaba . Bu hızlanırmı acaba yoksa yani herkesdemi böyle bedavadan giriyor yoksa ben ayarları değiştirmiştim turkcell internetin ondanmı ? Ondan önceki denemelerimde seçiyordum sonra bağlanmaya çalışıyordu bi süre sonra tekrar soruyodu böyle 4-5 kere seçiyordum sonra internetten biyer açılıyordu ama hiç bakmadım . Acaba neden yavaş bağlanıyor ha bazen hemen tıkladığın an bi saniyede bağlanıyor bazen 5 dk sürüyor bağlanması . Hızlanırdırılırmı bu (Bazılarının ne diyeceğini biliyorum ama )...
Arkadaşlar yardım istediğim konu şu;
Usb deki exe dosyasını bilgisayar açılırken bir tuşa basmamla açılsın (Mesela F4).Örnek vermek gerekirse format cd leri öyle oluyor yani öyle bi ekran çıkmasına gerek yok ama açılırken tuşa bastığımda o dosya açılsın.Autorun özelliğini denedim ama o çalışmadı.Böyle bi program veya autorun gibi bişeyler bilen varmı acil yardım ederlerse sevinirim...
Merhaba arkadaşlar notebook almayı düşünüyorum. Olmasını istediğim özellikler şunlar ; 320gb - 500 gb harddisk , intel core i3 işlmci , win 8 , bluetooth , wifi , usb 3.0 bide numerik klavye arkadaşlar bu özellikler olursa iyi olur.
Bunlarla birlikte ucuz olsun , kullanışlı olsun , ve şu markalar arasından olursa çok iyi olur diğer markaları pek sevmiyorumda = exper , casper , toshiba , samsung , (msi de olabilir ama freedos olmasın ltfn)...

Aradığım özellikler bunlar ben ilk başta iki tane buldum ikisindede tüm özellikler vardı ama malesef iki üründe tükendi :( Şimdi bakıyorum mesela tüm özellikler istediğim gibi ama numerik yani sağ tarafta sayılar vs bölümü yok ama ben diğer taraftan yazmaya alışkın olmadığım için bana sürekli zorluk çektirecek yani boşuna almak istemiyorum onları...Bide ucuz olsun demiştim ya şimdi bnm şuanki bilgisayarın özellikleri pek iyi sayılmaz ama şimdiye kadar öyle oyunlar indirdimki :D yani buna kıyasla tavsiye edeceğiniz notebook 1000 tl yi geçmezse sevinirim , yardımcı olursanız teşekkürler...
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.193 (Bu ay: 88)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.