Diğerleri 65 , 72 seviyesinde benimki neden 6 mb anlayamıyorum lütfen yardım edin.
wifi kartın eskiyse yüksek hızları desteklemiyor olabilir mi? bu konuda çok bi bilgim yok ama aklıma ilk bu geldi
yok başkan pc yeni zaten wifi kartı da yenidir diye düşünüyorum ?
bir de bağlantı kendiliğinden yükselip yükselip düşüyor... bi anda 50 lere çıkıyor sonra tekrar 6 ya düşüyor... 3-4 dakikada bir yapıyor bunu...
PC'nizdeki kablosuz alıcı adaptör mü yoksa kart mı?
Kablosuz ağdaki B/G/N, N modu standardı bant genişliğine etki eder.
Bir diğer etki sebebi de yine modemin ve alıcının bant genişliği frekans seviyesidir. 20 ve 40 MHZ olarak ayrılır. 40MHZ'de tam performans alırsınız. 20/40 MHZ ibaresi var ise değişken değerler söz konusu olabilir.
Diğer pclerde sorun yok diyorsunuz, buna göre; kendi pcnizdeki alıcının MHZ yada Frekans olarak yetersizlik arz eden durumu kuvvetle muhtemeldir.
Modelini yazarsanız daha aydınlatıcı cevaplar verebiliriz.
HAAltuntas
kullanıcısına yanıt
samsung np300e5a modeli başkan. driverlar güncel
quote:
Orijinalden alıntı: onur_aliipek
samsung np300e5a modeli başkan. driverlar güncel
N standardını destekliyor o. Başka birşey gibi görünüyor.
Dediğim gibi diğer pc'lerde ve telefonlarda hiç bir sıkıntı yok. Ama bu pc de 6 ya sabitliyor resmen kendini. Kafasına göre yükseliyor kafasına göre 6 da kalıyor. Ayarlarında bi farklılık olabilir mi ?
yok mu arkadaşlar bu sorunun çözümünü bilen ? :(
çözümü bilemem de o mb/saniye megabyte/saniye dir 6mb/saniye yi görmeye ömrümüz yetmez herhalde saniye de 6 mb sen düşün yani oradan yola çıkma derim