Şimdi Ara

İnternet piyasası ne durumda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar 1 seneden fazladır. Evime internet almıyorum. fiyatları olsun, verilen hizmet olsun. Ve olmazsa olmazı Adil kullanım kotası,.. yüzünden internetsiz hayata tutunmaya çalıştım. Bu yolda çok sıkıntılar çileler çektim, ama Yılmadım.

Tabi bi yerden sonra internet lazım oluyor. şimdi öğrenmek ve dedikodu yapmak için soylemem gerekirse bu ınternet fırmaların durumları nasıl, Saglıkları iyi mi ? 1 sene önceki durumları devam edıyor mu.

Yoksa görüsleri yine aynı mıdır ? -Zaten piyasayı biz kontrol edıyoruz. Elinde sonunda bunu almak zorunda kalcak.- Gibi dusuncelerdeler mi.

• Türknet kullanıyorum.Taahütsüz internet.ilk ay bedava

Download : 60 Upload :1.7 civarı (ücreti : 60 tl)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -İstanbullu-

Türknet kullanıyorum.Taahütsüz internet.ilk ay bedava

Adil kullanım saçmalıgı var mı ? İnternet ne sıklıkla kopuyor ? Ayda kaç kez musteri hızmetlerini arıyorsunuz ? Tsekkurler :)
  • bizim internet aylık 50-55 tl geliyor hız bakımından idare eder (TTNET)
  • bu firmaların bu sekılde hızmet vermeleri bızım halkımız yuzunden oluyor. Adamlar bılmıyor. Bilmediği içinde herseye boyun eğiyor. Çok yanlıs ...
  • Vodafone 32 mbit 120 akk 60 TL ayda 3 4 kere konuşuruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0FLu61

quote:

Orijinalden alıntı: -İstanbullu-

Türknet kullanıyorum.Taahütsüz internet.ilk ay bedava

Adil kullanım saçmalıgı var mı ? İnternet ne sıklıkla kopuyor ? Ayda kaç kez musteri hızmetlerini arıyorsunuz ? Tsekkurler :)

150 gb
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vodafone net adsl aylık 49.9 tl ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor şubatta 2 yıl olacak müşteri hizmetlerinin numarasını unuttum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.