Şimdi Ara

İnternet paketleri ile ilgili :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya lolde paketinizin ismi ve ne kadar ping le oynadiginizi yazar misiniz internet alicam ama ne kadar ping yapar bilmiorum neye gore degisiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bimcell 2gb li paket var 100 ping

• Dostum buradan arkadaşların değerlerine göre alma çünkü herkesin oynadığı yerde çekme miktarı farklıdır sen en iyisi nerede yaşıyorsan orda hangi operator iyi çekiyor hangisinin ping süresi daha az deneyerek (not:bizim yazlıkta odadan odaya değişiyor bir odada 90pingiken diğer odada 200den düşmüyor yani yaşadığın yer çok gelişmiş bir yer değilse hiç bulaşma)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

Dostum buradan arkadaşların değerlerine göre alma çünkü herkesin oynadığı yerde çekme miktarı farklıdır sen en iyisi nerede yaşıyorsan orda hangi operator iyi çekiyor hangisinin ping süresi daha az deneyerek (not:bizim yazlıkta odadan odaya değişiyor bir odada 90pingiken diğer odada 200den düşmüyor yani yaşadığın yer çok gelişmiş bir yer değilse hiç bulaşma)

Ya kardes bu neye gore degisio peki ben nasi ole bi ay su paket dier ay su paket mi yapicam yani paketlerde ney neye gore degisio ya bana bi cozum soleyin lutfen benim oturdugum yerde internet kafe var ben orda 80-120 gibi arasinda oynuyorum ama biri bisilier indirirse veya farkli bisiler oldugunda arada firlio 300-400 arasinda cikio yani cevremde 80 ping oluo ama ben neye gore paket almaliyim bide istanbul anadolu yakasinda oturuom bu neye gore bagli senin dedigin yontem cok zorlar be beni :) baska bi care yok mu ?

• Herhalde ayrı ayrı hepsini almayacaksın etrafında herkes aynı operatorü mü kullanıyor ailenden arkadaşlarından komşulardan bulup bakıcaksın en iyi hangisi çekiyorsa onu alıcaksın ama evde kullanmak için alıyorsan normal internet al vınn alma hem kota sorunu olur hem hız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

Herhalde ayrı ayrı hepsini almayacaksın etrafında herkes aynı operatorü mü kullanıyor ailenden arkadaşlarından komşulardan bulup bakıcaksın en iyi hangisi çekiyorsa onu alıcaksın ama evde kullanmak için alıyorsan normal internet al vınn alma hem kota sorunu olur hem hız.

Ya haci vala sole bisi etrafimda hic ole biri yok yani harbiden dusunuyorum ama yok yani :) bunun internetten bakilcak bi yonu yok mu veya burda bi bilgisayarci var ona sorsam olur mu hangi operator daha iyi cekio die o sekil olur mu ?

• Turkcell veya Vodafone muhtemelen avea iyi cekmiyordur.

Ben avea ile en iyi 120 ping ile oynuyorum 7.6 Mbps hiz internet paketi ile.

Turkcell al kafan rahat etsin ama bana sorarsan bi 6Gb Vinn 1 ay rahat yeter lol icin.

Ping sorunu da olmaz,30 lira mi ne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnqelTR -- 19 Mart 2015; 22:56:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnqelTR

Turkcell veya Vodafone muhtemelen avea iyi cekmiyordur.

Ben avea ile en iyi 120 ping ile oynuyorum 7.6 Mbps hiz internet paketi ile.

Turkcell al kafan rahat etsin ama bana sorarsan bi 6Gb Vinn 1 ay rahat yeter lol icin.

Ping sorunu da olmaz,30 lira mi ne.

Ya kardes vin filan degil ben masaustu bilgisayar a baglicam sadece lol oynamiyorum ben evde onca telefon var interneti bekleyen :)
    Ben 24Mbps yeter mi diorum ama bu is bolgeden bolgeye degisio mus ping olayinda onun icin

• Mc

• quote:

Orijinalden alıntı: biyodaribiyo

Mc

?? Espri miydi

• quote:

Orijinalden alıntı: biyodaribiyo

Mc

?? Espri miydi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.