Şimdi Ara

İnternet paketim bitti yenisini alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.e.ç tarifesinden 200dk konuşma 500sms 500mb internet paketi aldım şimdi net paketim bitti.. 1 gb net alabilir miyim? yoksa en baştan tekrar 200dk konuşma alıp sonra mı net paketi almam gerek?

birde diyelimki tekrardan 200 dk konuşma alıp sonra net paketi almam gerekiyor bu durumda eski tarifeyi msj atıp iptal ettirmem gerekiyor de mi?(kalan dk larda yanacak galiba)

• cevap bekliyorum
  • Arkadaşım,200dkyi yeniden alman lazım aldıktan sonra internet paketini yapabilirsin.ayrıca 200 dk gitmez varsa su an dkların üstüne eklenir.dkların günü geldiğnde yani paketi yaptığın tariften bi ay sonra iptal olur.
  • Arkadaşım,200dkyi yeniden alman lazım aldıktan sonra internet paketini yapabilirsin.ayrıca 200 dk gitmez varsa su an dkların üstüne eklenir.dkların günü geldiğnde yani paketi yaptığın tariften bi ay sonra iptal olur.
  • 500 sms 500mb paketini iptal edersen, 1gb'tı alabilirsin diye düşünüyorum. Aldıktan sonra 1gb paketini iptal edersin, ay sonuna kadar kullanırsın. Yeni ay tekrar 500sms 500mb paketi yapar, kafana göre takılırsın.

Bence böyle olur ama en garanti bilgiyi MH verir, bi danış derim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.