Şimdi Ara

İNTERNET PAKETİ BOL HANGİ OPERATOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam, şuan Turkcell kullanıcısıyım. 1 hafta içerisinde başka bir operatöre geçmeyi planlıyorum çünkü Turkcell internet bulunan tarifelerinde çok acımasız fiyat koyuyor. Ancak Avea mı Vodafone mu kararsız kaldım çünkü Vodafone için Avea ve Turkcell'e göre şarjı daha çabuk tükettiği Avea'nın ise nerede çekip nerede çekmeyeceğinin belli olmadığı söyleniyor. Oturduğum yer İstanbul/Sarıyer. Avea'ya geçersem Çok Net Kampanya 3gb, 750dk, 5000sms kampanyasını düşündüm interneti bol olduğundan dolayı fakat dediğim gibi kararsız kaldım. Karar vermemde yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Raydr1c kullanıcısına yanıt
    Onerim ve tawsiyemdir
    Red large tarifesi tabi 85 tl verirseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aynı durumdayım hy 1000 dk ve 2 gb internetli tarife arıyorum

• Red Large çok pahalı hocam, Avea ile Vodafone arasında gidip geliyorum ancak 30-40 TL olacak tarife arıyorum. Dediğim gibi Avea'da 3GB 29TL var ancak kararsızım yinede konu içeriğinde söyleidklerimden dolayı.
    Biliyorum pahalidir ama baska secenek yok malesef
    85 tlye bu imkanlar baya iidir...

Bir yıl taahhüt verirseniz Avea da 45 liraya 600 dk heryöne sınırsız sabit hatlar ve Avea sınırsız sms ve 6 gb internet var.
    Bundan daha kral bi tarife olamaz
    Hele ki ttnet üyesiyseniz 39 lr imiş

Kesin emin olmak için vaktinizin çok geçeceği yerlerde avea kullanan arkadaşlarınızın yorumlarına bakmanızı öneririm

Şahsen kadıköy deyim 1 senedir hiç sorun yaşamadım
    Lakin geçen hafta tekirdağın bi ilçesindeydim bildiğiniz eziyet yaşadım resmen nete giremedim Wifi lerle durumu idare ettik :)

• chaka kullanıcısına yanıt
    Tarifelerle ilgili sıkıntım yoktu ama bu tarife iyiymiş. Avea'ya geçeceğim sanırım, arkadaşlarıma sordum bu bölgede sıkıntı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.