Şimdi Ara

İnternet önceliğini LOL'e vermek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternetimin %75'ini LOL'e verip arkadan download yapmak istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü?

• Geri kalan %25 paket mi hemen kullanıcak mısınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spreeny

Geri kalan %25 paket mi hemen kullanıcak mısınız ?

?
  • torrentte var o özellik download speedi düşürüp ping sıkıntısı çekmiyorsun ama nerden indireceğine bağlı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kovadogs

quote:

Orijinalden alıntı: Spreeny

Geri kalan %25 paket mi hemen kullanıcak mısınız ?

?

Espri yapmış gülmen lazımdı

(bütün sırrı bozdun gif)
  • Torrentten indiriyosan hiz sinirlamasi var yada idm dedr var.Toplam hizinin ceyregini yaz yada ordan sec olur.

• onu torrentten ayarlayabiliyorsun win le alakalı değil.

max xxxkb ile indir seçeneği var onu seçersen limitli şekilde download yapar sende rahat rahat oyun oynayabilirsin (eğer hızın yeterse iyi dengelemek lazım)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • La biliyorum onu, benim dediğim şey farklı. Ortak internet kullanıyorum da diğer giren kişinin internetini kısıtlayayım ki lolde lag olmasın
  • quote:

La biliyorum onu, benim dediğim şey farklı. Ortak internet kullanıyorum da diğer giren kişinin internetini kısıtlayayım ki lolde lag olmasın

Olmuyor o

• quote:

La biliyorum onu, benim dediğim şey farklı. Ortak internet kullanıyorum da diğer giren kişinin internetini kısıtlayayım ki lolde lag olmasın

Arayüze gir mac adresinden engelle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GjRr1 -- 15 Haziran 2014; 12:33:19 >
  • quote:

Öyle bir olay artık yok sadece programlar ile var ama pek fazla güvenilir program yok eğer bir şirketsen (ki değilsin buradan o anlaşılıyor.) gelişmiş güvenlik duvarı ayarlarından yapabilrsin. Fakar sadece eski teknoloji modemlerin bazılarında o özellik vardı ama artık yok. Yani özetle sadce programlar var ama güvenilirliği konusunda şüphelerim var zamanında kulluanmıştım bir verim alamadım.
  • kovadogs kullanıcısına yanıt
    Gelişmiş modem yada routerlerde oluyor o özellik. Tek bir hesaba 2'ye bölüp, diğer kişilerin istersen farklı bir modem şifresiyle girmesini sağlayabiiliyorsun, hızlarını v.s herşeyini kontrol altına alabiliyorsun. %olarak ayarlama değilde; max. hızını ayarlayabiliyorsun, o hızı geçemiyorlar.
  • normal modemle olmaz o. qqs olsa bile verim alamazsın .

örnek olarak http://www.draytektr.com/index.cfm?fuseaction=objects2.detail_product&product_id=1382 modemi araştır
  • Aynı şey bana da lazım.Mesela 8 Mbps internet hızını belirlediiğim bi ıp ye daha az gönderip kendime daha fazla hız ayırma yapabilcek bi programa ihtiyacım var.
  • Buck* kullanıcısına yanıt
    2 kişide aynı işlemi yaparsa ne olacak bi gider bi gelir heralde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snatal

2 kişide aynı işlemi yaparsa ne olacak bi gider bi gelir heralde

Sıkıntı orda işte dostum Sanırım bu yüzden biraz mantıksız dediğim gibi bi program olması
  • Intel(R)
    Pentinum(R) D CPU 2.80GHz
    2.80 GHz, 99 GB RAM
    Fiziksel Adres Uzantısı
    LOL OYNANIRMI?
  • İyi bir modemle yapılabilir ama yine de ping artışı olur. Bence değmez uğraşmana.
  • fena olmaz böyle bişey oluyosa
  • LOL NASIL IYI OYNANIR YANI EKRAN KARTI VB BAKIMINDAN
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.