Şimdi Ara

Internet, Office ve Film İzlemek İçin Notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oyunla alakam yok. Ama film dizi vs. izlerim internette gezinirim kısacası hızlı ve görüntü kalitesi yüksek bir notebook arıyorum. Lisedeyim şimdi üniversitede da kullanabileceğim bir 8-10 yıl beni idare edecek bişey olsa iyi olur.
    ASUS'a karşı bir sempatim var önceki asus masaüstünü 8 yıl kullanmıştım benden önce de 5 yıl kullanılmıştı hala çalışıyor :D

Isınma sorunu olmazsa da iyi olur. Işıklı klavye tercihimdir.

Ortalama fiyatta bişey olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: musty26

belki bu ?http://www.pcdepo.com/asus-x550lb-xo098d-notebook

Özellikleri güzel. Bunu alabilirim evet. Bu arada bütçe 2500 e kadar çıkabilir. Başka önerin var mı?
  • acikcasi pek fikrim yok 2000-2500 bandinda,
    goruntu kalitesi istemissin ama sanirim 1080p ekranli laptoplar baya pahali. bir de lenovo, asus modellerin cogunda sanki mat ekran var magada gidip ekrani kesin incele, memnuniyetini tart
  • yerinde olsam tablet alirdim 2500luk laptop yerine, gidecegin bolumu bilmiyorum ama ofis icin okulun labini falan kullanabilirsin onun disinda gerek yok laptopa
    bi de 2500tl yerine iki defa bilgisayar alman daha da mantikli oalbilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: UtkuAkcay

Merhaba.
    Oyunla alakam yok. Ama film dizi vs. izlerim internette gezinirim kısacası hızlı ve görüntü kalitesi yüksek bir notebook arıyorum. Lisedeyim şimdi üniversitede da kullanabileceğim bir 8-10 yıl beni idare edecek bişey olsa iyi olur.
    ASUS'a karşı bir sempatim var önceki asus masaüstünü 8 yıl kullanmıştım benden önce de 5 yıl kullanılmıştı hala çalışıyor :D

Isınma sorunu olmazsa da iyi olur. Işıklı klavye tercihimdir.

Ortalama fiyatta bişey olsun

http://www.sadecenotebook.com/asus-x550ln-xo007d-notebook-pmu324158

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty26

yerinde olsam tablet alirdim 2500luk laptop yerine, gidecegin bolumu bilmiyorum ama ofis icin okulun labini falan kullanabilirsin onun disinda gerek yok laptopa
    bi de 2500tl yerine iki defa bilgisayar alman daha da mantikli oalbilir

Diş hekimliği okuyacağım tablet var zaten ama onda film izlerken altyazı vs eklemesi sorun oluyor. Hem de işlerim oluyor bilgisayarla onun için notebook istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.