Şimdi Ara

İnternet nakil ve TT nin elektrikçi dayatması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başka şehirden telefon ve internet için nakil talebinde bulundum. Telefon yeni numara verilerek bağlandı. Gayet güzel parazitsiz ses geliyor telefon aktif. 3 gün sonra internet naklinin de yapılacağı söylendi. 3 gun sonra bir mesaj, "İnternet nakli bina/ ev içi tesisat yetersizligi ile baglanamamistir"

Elektrikciye kontrol ettirin diyor müşteri hizmetleri.

Elektrikçi sadece telefon hattına bakmıyor mu? Telefon gayet düzgün çalışıyor. Neyine bakacak hattın başka,?

Yoksa telefon hattından başka internet kablosu da mı var telefon prizine gelen?

Bu tt net beni başından mı savıyor arkadaşlar. Artık bıktım 45 gün oldu hala net yok ,ne nakilmis!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir sinyal gönderme işlemi değil mi internet nakli.

• hardday kullanıcısına yanıt
    Bağlı hattın nesine bakacakmış elektrikçi? https://sikayet.btk.gov.tr üzerinden şikayet yazın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Bağlı hattın nesine bakacakmış elektrikçi? https://sikayet.btk.gov.tr üzerinden şikayet yazın.

Dedim acaba elektrikcininin telefon hattı dışında telekom kutusunda başka yapabileceği işler de mi var. Bilgisizligimden.

Resmen alay ediyorlar o zaman bunlar.

Bağlı olan çalışan aktif olan hatta, merkezden bir sinyal gönderilme işlemi değil mi hocam bu internet?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Aynen öyle. Kendi suçlarını size yüklüyorlar

• Yüksek Lisans Bilgisayar Mühendisi lafta değil gerçekten bu işi bilenlerden bi arkadaşımada elektrikçi çağırın dedi oda diplomalo olanı yokmuş dedi.... Adam sıfırdan hat çekiyor kroneye çakıyor direk bunlar hala elektrikçi çağırın diyo....
  • Bakalım yarım müşteri hizmetlerini tekrar sıkıştırmayı deneyim. Olmadı ofisi basayim. En son çare artık, btk dilekçe, sağda solda bu ayiplarini anlatayım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Elektrikci çağırmakla uğraşacagina Türk Telekom un ev içi tesisatına bakan elit ekip var.

Türk Telekom u arayıp. Elit ekip hizmet talebinde bulun onlar baksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

Elektrikci çağırmakla uğraşacagina Türk Telekom un ev içi tesisatına bakan elit ekip var.

Türk Telekom u arayıp. Elit ekip hizmet talebinde bulun onlar baksın.

Hocam eğer kutudan telefon prizine kadar hatta ekstra internet ile ilgili kablo yok ise..teknik olarak bir problem yok zaten telefon parasitsiz güzel aktif çevir sesi var. Dolayısıyla sadece bir sinyal mi neyse o gönderilecek. Onun için işin aslını bir öğrenmek ti niyetim.

Telefon da internet de aynı kablodan gelir. Yalın internet gelmeden önce herkesin ev telefonu vardı, üstüne adsl aboneliği yapıyordu aynı kablodan kullanıyordu. Elektrikçi ile, elit ekip ile işiniz yok. Saha dolabında telefon ve internet devrelerinizin birleştirilerek mevcut hattınıza aktarılması gerekiyor. Boşa masrafa girmeyin.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    İlginiz alakaniz için çok teşekkürler hocam, bugün aradım, sonunda anlayışlı bir müşteri temsilcisi çıktı, durumu anlattım. Sistemden baktı. Evet dedi nakil isleminiz iptal edilmiş teknik sebepten ötürü diye. Hatta kalın dedi.

Uzun bir süre sonra döndü. Sebep sistemde hala başka şehirde ki ev telefon numaramin gözükmesi imiş. Bana verdikleri yeni ev numarasının sistemde gözükmesi için kayıt açtı ilgili birime. Bu hal olduğunda direk nakil yapılır dedi.

Online işlemlerden baktım, hala eski şehirde ki ev telefonum gözüküyor. İnsaallah hallederler bakalım. Olmadı ofise bir uğrarım.

Ne saçma iş bu ya Koca ülkenin altyapısı kimlerin elinde.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Hocam sorma, 45.güne giriyorum internetsiz...Nasıl bir şirket nasıl bir çalışma disiplini ahlakı, ben yorum yapamıyorum. Adam geliyor 35 gün sonunda telefonu bağlıyorlar ama 1 haftada bağladıgi numarayı sisteme girmiyor. inşaallah sebep budur, buda bir oyalama taktiği değildir. Fatura lar düzenli geliyor ama.

Artık ne sabrim kaldı ne enerjim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.