Geçmiş olsun hocam. |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (9. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim bir salgın var iş yerindeki arkadaşlarda hasta bakalım ne olacak.
-
Bugün itibari ile bende geçiş işlemleri için belgelerimi gönderdim süreç başladı . Şuan için çok ilgili bir ekibi var . Umarım bu şekilde devam eder
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de dün itibari ile Whatsapp üzerinden geçiş evraklarını gönderdim ama şuana kadar bir gelişme, sms bilgilendirme falan olmadı.
-
kendileri işlemleri hemen yapıyorlar da mevcut operatörün onay vermesi uzun sürebiliyor.
-
Olabilir mantıklı geldi bu dediğiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Az önce arayıp eski firmanız onay işlemini tamamladı dedi. Az sonra kullanıcı adınız ve şifreniz SMS olarak gelecek dedi ve SMS şimdi geldi. Tam 24 saat içinde geçiş işlemim tamamlanmış gibi görünüyor. Eve gidince modem ayarlarını yapayım bakalım nasıl olacak.
-
Bugün akşamüstü itibari ile internetkutusuna geçmiş bulunmaktayım.
şuana kadar herhangi bir sorunum olmadı olacağınıda sanmıyorum.
77995 / 8188 kbit/s hat değerleri bu şekilde görünüyor modem de
speedtest sonucuda aşağıda. Umarım sorun yaşamayız ve uzun süre bunu kullanırız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosis -- 28 Nisan 2022; 2:33:2 >
-
Ben de tbtnet'ten geçiş için evrakları whatsapp'tan gönderdim.Umarım 3 günde geçiş olur.Tbt aybaşında kesiyor çünkü faturayı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recebim59 -- 28 Nisan 2022; 8:52:57 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi firmadan geçiş yapmıştınız
-
Turknet hocam
Zamlar belli olmadan geçmek pek mantıklı gelmiyor bana sonuçta şuan en ucuz biz olacağız diyorlar sonra piyasa şartları deyip 3 ay beklemek istemiyorum tbtnetten devam o yüzden
-
Zam yapsalar bile yine piyasanın en uygunu olacaklarını düşünüyorum. Ayrıca bunu müşteri hizmetleride bu şekilde dile getiriyor.
-
26 nisan sabah 10.30'da başvurdum halen onay bekliyorum sizinki ne kadar sürmüştü
-
Salı öğlen başvuru yaptım dün öğlenden sonra aradılar onaylıyor musunuz dediler evet dedim, hemen SMS ile kullanıcı adı ve şifre geldi. Yani toplamda 24 saat falan
Umarım öyle olur ama pek ihtimal vermiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim kendime ait bir modemim yok. Evimde türk net kullanıyorum. Türk telekom altyapısından bu hizmeti alıyorum. Hatta bana kullanmam için verilen modemde bile türk telekom yazıyor :) Şimdi ben bu firmaya geçersem, yani türknetten, internet kutusuna geçersem, bu modemle vs aynen devam mı ediyorum. Yoksa türknete bu modemi gönderip yeni modem mi bekliyorum
Ekleme: Modem eski modem olarak kalıyormuş. Bu çok iyi oldu. Bir üstteki aksu1982 nickli arkadaşın referansını kullanarak geçiş işlemini başlattım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbakl -- 28 Nisan 2022; 22:57:26 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X