< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (299. sayfa)

-
-
ah hocam ah ben 2022 temmuzda başladım bu aya kadar hiçbir sorunum olmadı bu 1 aydır berbat ben 1 yıllık peşin ödedim 1.200 tl aylığı 100 tl yani çok uygun olduğu için ödedim son 3 ayım kaldı sonra onlar sağ ben selamet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternet kesilince firma avukatlığı yapan kuklalar ortadan kayboluyor.
-
Kesinti yok şuanda bende yer Sultangazi/İST
-
Bursa internet yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bağcılarda yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
An itibariyle netspeede başvurdum. Lanet ettirdi bu firma. Tek lüksümüz internet gariban bir milleti onuda düzgün kullandırmıyorlar mg
Galiba bende bu firmaya başvuru yapacağım hocam başka alternatif bilmiyorum. Ben bu firmaya geçmeden önce Türk Telekom kullandım 2 sene ve bir kere bile kesinti yaşamadım. Türk Telekom'u aratan bir firma oldu burası benim için.
Bende ilk göz ağrım netspeede gelecek ay geçeceğim. Şimdi ön ödeme yapıldığı için kalan kullanımlarım ziyan olmasın diye başvurmadım. İşin garibi Netspeed bu firmadan daha uygun fiyat olarak 😀. Hayatınızdaki en iyi doğrulardan birisini yapmışsınız hocam.
@İzmir internet yok, yaklaşık bir buçuk saat oldu. Artık başka İSS bulmak şart oldu.
-
Aydın internet yok
Çanakkale internet yok bu haftaiçi akşam hiç olmadı yeter artık ya
Bursa internet yok 5 saatir
Aklıma ne geliyor, bu internet zımbırtısı TTNet in korsan şirketi olmasın, böyle hizmet veririp te TTNet in kıymetini mi hatırlatıyorlar
Gün içinde evde yoktum bi fikrim yok ama şuan bende bağlantı var. İstanbul Ataşehir
Yaklaşık olarak üç ay kadar önce peşin ödeme yapmıştım. Başka bir İSS'ye geçmek istiyorum. Benim durumumda olup da para iadesi alabilen var mı? Bir de bu konuda başımın ağrımasını istemiyorum.
Çok sık kesilir oldu. Ben de bu yaz Türknet'ten geçtim ama pişman ettiler. Netspeed nasıl bunlara göre? 100 mbps daha uygun sanki.
Vay adiler şaka maka hala internet yok ya
Ankarada da yok 1 saattir. Saat 5 gibi de gidip bir süre sonra gelmişti. Son 1 saattir hiç yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X