< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 2 Şubat 2023; 22:10:10 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (250. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
Bugün var bir sorun... normal değil !
-
Artık elveda demenin vakti geldi sanırım. Hem zam yap hem de hızlar sürünsün
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şimdi bağlantı geldi ama hız yerlerde.
Siz bu hizmete bir de zam mı yapıyorsunuz. Vasıfsız şirket.
-
-
-
Bende açıp kapatayım dedim yapmaz olaydım benimde komple gitti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnanılmaz kötü bir servisiniz var, beceremiyorsanız kapatın gidin ben de 1.5 ay beklemek zorunda kalmayayım geçiş yapmak için.
Bi süre sonra geliyor ama hız yine 10 civarı.
Komple gitti acık kapayınca whatsapp dan yazıyorum bakan yok nasıl işdır
Aynı hatayı bende yaptım hocam maalesef
-
Sürekli bir internet kopar mı ya! Bıktım artık. 6 ay arkadaş getir kampanyasında yararlanmamış olsam anında bırakır giderdim. Yeni geçmeyi düşünenlere hiç tavsiye etmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu akşam Türkiye genelinde sorun var galiba. 2 saat önce kuzendeydim 1 gbit turk.net fiber var onlarda. 8 den önce 350-400 mbit hız alınırken 8 den sonra 25-30 mbit anca gördüm. Az önce eve geldim evde net kötü. İnternet kutusu vdsl var...
-
Bende de durum aynı ya dün kopmalar oldu , bugünde aşırı yavaştı. Bazen siteleri bile çok yavaş açıyor. Hiç böyle olmazdı. Uzun zaman sonra ilk kez böyle yavaşlık yaşadım Türknette.
-
1 hafta önce geçtim internet kutusuna başka iss gecınce ceza ödeyecekmiyim 160 tl kurulum parası filan denılıyordu
Discord durum böyle. Oyuna giriyorsun COD MWII ping 9999 packet loss %100
-
sanırım 3 ay dolmadan başka operatöre geçemiyorsun. tam net bilgisi olan varsa daha iyi olur tabi :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X