Otomatik ödeme talimatı vermek için banka arayüzüne girdiğimde diğer sağlayıcılar var ancak İnternet Kutusu yok. Acaba ismi farklı mı görünüyor? Otomatik ödeme yapan var mı? |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (174. sayfa)

-
-
Bi kaç banka ile anlaşmaları var bildiğim kadarıyla. Her bankada yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Whatsapp destek hattından yazman yeterli. Varsa bi problem düzeltir faturanı iptal ederler ;)
-
Anladım, teşekkürler.
YKB, Vakıf ve Enpara anlaşmaları yok gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 23 Ekim 2022; 19:49:1 > -
Listeden tam emin değilim hocam yanlış yönlendirmiş olmayım. ama sitelerinde yazıyor sanırım. Veya Whatsapp üzerinden sorarsan hangi bankalarda olduğunu iletirler.
-
Finansbank var ben kullanıyorum, enpara da aynı değil mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Listede direk İnternet Kutusu mu yazıyor? Öyleyse farklı hocam, Enpara'da yok.
-
-
İlk faturayı kredi kartıyla internet kutusu web sayfasından ödersin o ara talimat olarak kayıt edebilirsin. Enparada da yokminternetkutusu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burada bu kadar muhabbet döneceğine sadece siteye girseniz zaten adamlar yazmışlar direk ana sayfada çıkıyor.
Ayrıca ben bu internet kutusu nedir diye bi bakayım derken gördüm sırf bu muhabbet için de girmedim :)
-
Görselde enpara var ama arkadaş yok diyor. Burda bu kadar muhabbet dönmesinin sebebi olabilir mi? :D
-
cep şubeden deniyor olabilir mi?
-
Kendisine sormuş olalım :)
Geçiş yaptıktan sonra verdikleri kullanıcı adı ve şifreyi nereye girmem gerekiyor?
Aylardır enpara ile anlaşmaları tamamlayamadılar, peşin yıllık fatura kestirip mobil ödemeler kısmından ödeyip faizsiz 6ya bölünebilirdi @internetkutusu
Modeme
Modeme olduğunu biliyorum hocam ama hangi bölüme girip yazacağım bilgileri. Bir sürü kategori var
Her modemde farklıdır yeri. Ppoe diye arayıp bulman gerek. Ama o bile değişeblir. Wan da yazabilir. Ekranları dolaş bak bakalım var mı bunlardan?
Gpon üzerinden 200mps ye geççmeyi düşünüyorum gpon'dan kullanan varmı ? varsa yorum alabilirimiyim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X