< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elite_n1nja -- 25 Ağustos 2022; 19:46:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (144. sayfa)

-
-
altyapım maksimum 75 destekliyor 75'i tam olarak alabiliyorum
-
sizin altyapınız 100 desteklediği halde mi 50 alıyorsunuz
-
Evet. Hız testi atabilir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elite_n1nja -- 25 Ağustos 2022; 19:54:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Modeme ne iciriyoniz kardeşim ping le download karışmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turktelekom seni seviyor
-
-
biri bana davetiye yollasın.
-
8576025115. Kullanırsanız haber verin lütfen Teşekkürler.
Başkası için de ping iyikeltirir belki hocam. Bende tenda v12 modem tenda U12 alıcı var kablosuz ping 15 hız 92/7.5
3 ayın dolmasına 20 gün kaldı iple çekiyorum taşıyacağım böyle kalitesiz bir bağlantı yok
-
Merhaba,
Bizimle ilgili olduğunu düşündüğünüz nasıl bir sorun yaşadınız ?
Memnuniyetsizliğiniz var ise İnternet Kutusu’nda 3 aylık süreyi beklemenize gerek kalmıyor, boş portunuz var ise farklı bir operatörden yeni abonelik oluşturabilirsiniz üstelik geçeceğiniz operatörde kurulum ücreti var ise son ay kullanımınızı fatura etmeyerek sizlere bu konuda da destek olmak isteriz.
Öncelikle sorunun neden kaynaklandığını anlayabilmek adına pm üzerinden abone numaranızı iletmenizi bekliyorum.
Abone numaranızı iletebilirseniz ankastrenize ve modeminize oturan hız profillerini sizlerle paylaşabiliriz.
Teşekkür ederiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetkutusu -- 27 Ağustos 2022; 12:37:42 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba @internetkutusu 250/30 paketini kullanıyorum Abone numaram 8576069185 Hızım düşük ve ping yüksek hat ve hız değerlerimi kontrol eder misiniz
Daha önceki servis sağlayıcıda ping değerlerim 3-5 ms oluyordu.
-
Ben ve birlikte geçiş yapıtğım arkadaşım hiç memnun kalmadık. Son 3 ay dolmasına son 3 günümüz kaldı ben ve arkadaşım internet hizmetimizi bu firmadan taşıyacağız.
Turknette iken 100 mbps alan hattım bunların sayesinde 88 mbps alıyor artık telekom tarafından DSLAM kilidi yedi. Düzeltemedilerde... En son WP'den mesaj attılar 1 Ağustos'ta Türktelekomdan cevap bekliyoruz geri dönüş yapacaz diye ne arayan var ne soran var. Bende internet hizmetimi taşıycağım için peşine düşmeyi bıraktım.
Kısacası 3 ay deneyimlediğim bu ISP firmasını hiçbir kullanıcıya önermiyorum.
-
Merhaba,
Hattınıza yapmış olduğumuz incelemeler sonucunda herhangi bir kısıtlama olmadığı görülmüştür.
İlgili ekran görüntüleri pm üzerinden sizlerle paylaşılmıştır.
Teşekkür ederiz
Yalan beyanda bulunmayın 100 mbps alan hattım şuanda 88 mbps alıyor. Sizin yüzünüzden hattım DSLAM KİLİDİNE TAKILDI.
-
Hattınıza ait ekran görüntülerini paylaştık kontrol edebilirsiniz hattınızın desteklediği max. hız tanımlıdır.
İyi günler dileriz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X