Bildirim
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (115. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ONT cihazınız ne marka hocam?
-
Bursa gene cortlamaya başladı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Artık bilgi paylaşın tartışma yapmayın lütfen formun düzenini lütfen bozmayın.
-
Kullanıcıları manipülasyonla suçlamaya devam et.
Sen gitsene comnet konuna. Ramoda banlandı ne yapıcaz şimdi
-
-
Gene gitti internet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben yazacaktım kesinti kısa sürdüğü için dedim neyse... :)
Edit: Çöktü şuan mobil internetten yazıyorum… :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gungorxorhan -- 2 Ağustos 2022; 18:41:12 > -
Degerli Abonemiz, hat kalitemizin iyilestirilebilmesi adina cok kisa sureli bir kesinti olacaktir, lutfen modem ayarlarinizda degisiklik yapmayiniz. Anlayisiniz icin tesekkur ederiz. Sizi seviyoruz, sizler icin calisiyoruz. Internet Kutusu B021
Şeklinde SMS geldi bana. Diğer evde olduğu için bu aralar kullanmıyorum internet kutusunu. Burada turknet var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Degerli Abonemiz, hat kalitemizin iyilestirilebilmesi adina cok kisa sureli bir kesinti olacaktir, lutfen modem ayarlarinizda degisiklik yapmayiniz. Anlayisiniz icin tesekkur ederiz. Sizi seviyoruz, sizler icin calisiyoruz. Internet Kutusu B021
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet banada geldi :) Tuhaf olan önce kesinti oldu sonra kesinti olacak mesajı geldi... :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gungorxorhan -- 2 Ağustos 2022; 18:46:59 >
-
-
Tıpkı mahalle berberi gibi sıcak ve içten bir iss.
-
Umarım aynı sıcaklık ve içtenliği fatura ödemesini geciktirdiğimizde de gösterirler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gungorxorhan -- 2 Ağustos 2022; 19:0:59 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X