Şimdi Ara

[İNTERNET KUTUSU] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [SONA ERDİ] (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.996
Cevap
35
Favori
74.730
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 AYDIR Mega Kutu 100Mbit abonesiyim. 1 günde geçiş işlemim tamamlandı. Wp üzerinden belgeleri gönderdim öyle aktif ettiler belgeleri sonraki gün kargoya verdim.

Not: Fiber kullanıcısıyım turknetten geçtim modemden id şifre bile değiştirmedim ve turknetin telekom adına verdiği modemi kullanmaya devam ediyorum.

REF Kodumu basvuruda iletirseniz 1 ay size ve bana bedava veriyor.

Referans kodum: 8576066842

Her türlü bilgi ve kodumu kullanan arkadaşlar mesaj atarsa sevinirim.

0850 441 0 140 numaralı çağrı merkezinden veya whatsapp üzerinden 0535 057 0 140 numaradan başvuru yapabilirsiniz.

• Merhaba Arkadaşlar.

İnternet Kutusunun Mega Kutu 100Mbit abonesiyim. Türknet'in zam kararından sonra geçiş yaptım ve herhangi bir sorun sıkıntı yaşamadım.1 günde de geçiş işlemim tamamlandı.

Sizlerde 1 ay ücretsiz internetten yararlanmak isterseniz;

Abone numaram ile 0850 441 0 140 numaralı çağrı merkezinden veya Whatsapp üzerinden 0535 057 0 140 numaradan başvuru yapabilirsiniz.

Abone/Referans numaram: 8576046830

Forumda referanslarım mevcuttur..

• Abonelik Başlangıcı : Nisan 2022

Kullanılan Tarife : Mega Kutu VDSL [En iyi hız değerlerim DL: 95 mbps / UL: 7.9 mbps / Ping: 21 ms] [Güncel DL: 88 mbps / UL: 7,5 mbps / Ping: 22 ms]

Memnuniyet Durumu : Genel olarak memnunum. Modemime gelen hız 95 mbps şuan ancak yapmış olduğum tam kapasite testlerinde internet hızı sabit %93 lük bir verim/katsayı ile orantılı alabiliyorsunuz. Modeme gelen hızınızı 0.93 ile çarparsanız maksimum download hızınızı bulmuş oluyorsunuz. Yaklaşık 2 aydır dalgalanma ve kopma yok. 2 SNR artış +8 mbpslik bir kazanç sağlıyor. Yani aynı hatta, modeminize ve desteklediği teknolojiye göre alabileceğiniz hız değişebiliyor, iss tarafında ise herhangi bir limit, kısıtlama konulması söz konusu değil. Yüksek hız/uygun ücretli internet arayışındaysanız internet kutusu telekomu deneyimleyebilirsiniz.

Referans numarası : 8576066214

Pingler (Testler Ethernet Bağlantısıyla Yapılmıştır)

Servis Sağlayıcı&TTnetDNS: 25 ms / LOL: 32 ms / CS:GO: 52 ms / Valorant: 32 ms / MLBB: 27 ms / PubgMobile: Ortalama 64 ms (TR: 36 ms)

GoogleDNS: 35 ms / CloudflareDNS: 22 ms / OpenDNS: 85 ms / AdguardDNS: 22 ms

*Geçiş yapmak isteyen arkadaşlarımızın ilk hoptaki ping durumuna göre kıyaslayabilirsiniz iss çıkış değerlerini. Fiber/VDSL de iss çıkışlarında fark yok denecek kadar az.

*Normalde pingler +5 ms - Son 3 gündür yine TT altyapı kalitesinde internet var. Ama ilk hop ile ana sunucu arasında Jitter 3 ms. Yani +3 ms kararsız bir ping var. TTDNS bu yüzden yüksek çıkıyor. CloudflareDNS veya AdguardDNS kullanmanızı tavsiye ederim.

ÖNEMLİ HATIRLATMA: Referansını kullandığınız kişileri bilgilendirmeyi unutmayınız ve kampanyadan yararlanabilmek için geçiş yaptıktan sonraki ilk ay faturanızını aksatmadan ödemeniz gerekiyor, 1 ay hediye internetiniz 2. ay için tanımlanıyor.

• Bu ne ya.. Dükkana dönmüş burası [İNTERNET KUTUSU] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [SONA ERDİ]  o zaman güzel bir karikatür ile paylaşayım ref kodumu. (Bu aradaki ben sağdakiyim. [İNTERNET KUTUSU] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [SONA ERDİ] )

REF

8576075398

[İNTERNET KUTUSU] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [SONA ERDİ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 20 Ekim 2022; 17:26:21 >

• Merhabalar bu konu üzerinden 2 ay öncesinde bir arkadaşın tamda hatırlayamadım kim olduğunu benim gibi yazılan son mesajdaki referans koduyla üye oldum. Sizden ricam 1 kişide benden olursa yeterli :)

turknetten geçtim aynı hızı alıyorum proplemde yaşamadım geçiş sürecini kendileri hallediyorlar

Ref: 8576029957

Şimdiden teşekkürler.

• @daquied'i referans gösterip üye oldum, çok teşekkürler sorularımı cevapladığı için

Abonelik Başlangıcı : Ekim 2022

Kullanılan Tarife : Engelsiz 35 Mbps

Memnuniyet Durumu : Düşünün şehrin merkezindeyiz fiber yok ve santral uzaklığımız 300 metreden fazla (kim bilir neden el sürülmüyor, belki de hat dinleme teçhizatları vardır), birçok firma başvuru kabul etmezken İnternet Kutusu nazlanmayıp tam arzuladığım şekilde işlemleri gerçekleştirdi. Memnuniyetim sadece internet bağlantımla açıklanamaz, çok gözü tok bir firma ama Türk Telekom ekiplerini kaale almayın kurulumu iptal ettiğim için sabit hat taşıma işimi sekteye uğratıp çok canımı sıktılar

Referans numarası : 8576097338

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 arkadaş Türk neti terk ettik internet kutusuna geçiş yaptık tek haneli fatura ödemek gibisi yok bir de arkadaşını getir var mis gibi birer ay bedavayı da aldık müşteri hizmetleri de çok güzel whatsapp dan yazıp dönüş yapıyorlar geçişte aynı operatör değişikliği gibi whatsapp dan belgeleri at 2 gün içinde geçiş oluyor

belgeleri de ücretsiz kargo ile yolla tamamdır daha ne olsun referans kodum : 8576032656

ortalama 3/4 ay oldu geçeli hiç bir sıkıntı yaşamadım

eskiden ben 8 yıllık Türk net kullanıcıyım ama beni bile soğuttular kimse babamızın şirketi değil

• Abonelik Başlangıcı : 12.04.2022

Kullanılan Tarife : Mega Kutu Tarifesi (VDSL 100Mbit)

Memnuniyet Durumu : Fiyatı uygun, sorun yaşamadım, altyapının sonuna kadar veriyorlar.

Referans numarası : 8576065689

Referans numarası : 8 5 7 6 0 6 5 6 8 9

Her türlü sorunda yardımcı olmaya çalışırım, şimdiden teşekkürler :)

• Abonelik Başlangıcı: Haziran 2022

Kullanılan tarife: Mega Vdsl 100 Mbps

Referans kodu: 8576021792

Memnuniyet Durumu: Geçişim hızlıca gerçekleşti çok memnunum şu anlık, kodumu kullanırsanız birlikte kazanırız, eczacılık fakültesi öğrencisiyim bu arada :) desteklerinizi beklerim. Kullanan abilerime teşekkür ederim :)

Not: Faturalarımı aksatmadan düzenli olarak ödemekteyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abonelik Başlangıcı : Haziran 2022

Memnuniyet Durumu : Son 2 aydır hiçbir sorun yok. Ping hızları düşük. Turknetden geçtim, hız ve ping birebir aynı kullanıyorum.

Referans numarası : 8576078999

Referans geçerli olması için iki tarafında faturasını zamanında ödemesi gerekiyor. Otomatik ödeme talimatı ile faturalarımı ödüyorum.

• Abonelik Başlangıcı : Ağustos

Kullanılan Tarife : Mega kutu 100 mbps

Memnuniyet Durumu : Çok memnunum herkese de tavsiye ederim.

Referans numarası: 8576025115

Referans numaram 8576025115

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • abonelik başlangıcı : ekim

kullanılan tarife : mega kutu 100mbps

memnuniyet durumu : turknet kullanıyordum. öğrenci adamım 180 çok geldi bakındım bakındım en uygun burası geldi. ismi de hoşuma gitti açıkçası internet kutusu falan öyle geçtim işte. 11 gün bitti ne bi kesinti ne bi sıkıntı hiçbişi olmadı. geçmek isteyen varsa da tavsiye ederim daha ucuzu yok sonuçta. müşteri hizmetleri falan var. sonuçta hepsi türk telekom altyapısı en ucuzu hangisiyse geçin işte. tavsiye ederim.

referans numaram : 8576053689

• Abonelik Başlangıcı : Ağustos 2022

Kullanılan Tarife : mega kutu 100 mbit fiber

Memnuniyet Durumu : 2 aylık aboneyim hiçbir problem yaşamadım. sıkıntısız şekilde uygun fiyata kullanıyorum. Telekomun yarı fiyatına geliyor. tavsiye ederim. özellikle WhatsApp destek hattı çok iyi çalışıyor. 10 15 dk içinde cevap alabiliyorsunuz.

Referans numarası : 8576074553

destek olmak isteyen olursa şimdiden teşekkür ediyorum. ikimizde faydalanırız

Not : referans kodu seçerken dikkat edin. kodunu kullandığınız kişi sonradan abonelikten çıkmış olabilir. bu durumda size hediye gün gelmez. Fatura düzenli ödeniyor

• Merhaba arkadaşlar,

yakın zamanda TurkNet'ten geçiş yaptım. Arada fark yok.

Referans kodum: 8576066686

Öğrenciyim ve herhangi bir gelirim yok. Evdeki abonelikten kırpmaya çalışıyorum harçlık adına.

Birbirimize faydalı olabilir. Şimdiden sağ olun.

• Abonelik Başlangıcı : 9 Ekim 2022

Kullanılan Tarife : Mega Kutu

Memnuniyet Durumu : Memnunum. Fiyat / Performans olarak çok iyi. Başvurumdan 1 gün sonra bağlandı.

Referans numarası : 8576026015

• Merhaba arkadaşlar.

Mega Kutu 100Mbit abonesiyim. 1 günde geçiş işlemi tamamlandı. Bir sorun sıkıntı yaşamadım.

Arkadaşını getirene arkadaşıyla gelene 1 aylık internet hizmeti hediye.

Yapmanız gereken ise çok kolay.

Abone numaram ile 0850 441 0 140 numaralı çağrı merkezinden veya whatsapp üzerinden 0535 057 0 140 numaradan başvuru yapabilirsiniz.

[İNTERNET KUTUSU] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [SONA ERDİ]

1 ay ücretsiz internet kullanımı kazanmak için referans kodumu kullanabilirsiniz.

Referans kodum: 8576082438

Referans kodum: 8 5 7 6 0 8 2 4 3 8

Referans kodumu kullanan arkadaş PM'den bilgi verebilirse çok mutlu olurum. Teşekkürler.

• Abonelik Başlangıcı : HAZİRAN 2022

Memnuniyet Durumu : Uygun fiyat, ben herhangi bir sorun yaşamadım.büyük ihtimal oturduğum sitenin altyapısının sağlam olmasıyla ilgili.

Referans numarası : 8576098517

Referans numarasını kullanırsanız karşılıklı 1 er ay ücretsiz kullanım kazanmış oluruz.

• Merhaba,

Vodafone Net'ten geçiş yaptım, Türk Telekom VDSL alt yapısı, hız testlerinde herhangi bir sorun görmedim, gayet çözüm odaklı ve nazik olduklarını düşünüyorum.

Engellilere özel 100 Mbps Egelsiz Tarife'yi kullanıyorum

Davet kodumu kullanarak bütçeme ve bütçenize katkıda bulunabilirsiniz.

Referas Kodu : 8576020235

Kullandıktan sonra mesaj atabilirseniz sevinirim, yardımcı olurum.

Teşekkürler.

• Merhaba,

Referans numaram: 8576070654

Tarifem : Mega Kutu Fiber

Abonelik bölgesi : Aydın/Efeler

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.