Şimdi Ara

[İNTERNET KUTUSU] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [SONA ERDİ] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.996
Cevap
35
Favori
74.621
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kullanılan tarife: Mega Vdsl 100 Mbps

Referans kodu: 8576021792

Memnuniyet Durumu: Geçişim hızlıca gerçekleşti çok memnunum şu anlık, kodumu kullanırsanız birlikte kazanırız, eczacılık fakültesi öğrencisiyim bu arada :) desteklerinizi beklerim. Kullanan abilerime teşekkür ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ckm kullanıcısına yanıt

Hocam ref kodunuzu kullandım 100mbps için başvurdum umarım sıkıntısızdır

• xraxion61 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim :) Kayseride arkadasim Telekom Fiber altyapidan 100 mbps kullaniyor istanbula kayseriden 19 ms ping atiyor ayni hattan netspeed 60 ms atiyor şaşırdık bayağı internet kutusunun verdiği güzel ping'e bende istanbulda 100 mbps vdsl kullanıyorum cok nadir 1-2 dakikalik kesintiler olabiliyor fakat firma sürekli kapasite arttırımı yapiyor genel olarak bir problem yaşamadım umarım sizde yasamazsiniz :)

• ckm kullanıcısına yanıt

Hocam bir sorum varda anlayamadım kargoya kimlik fotokopisi ve imzaladığım evraklardan başka bir şey koyuyormuyız?

• Bende sizin referans ile geçiş işlemi başlattım.

• xraxion61 kullanıcısına yanıt

Baska firmadan gecis yapiyorsaniz ekstra gecis formu sozlesme ve kimlik fotokopisi ile gonderiyorsunuz

• 40 tl karsiliginda referansinini kullandirmak isteyen mesaj gonderebilir.

• Arkadaşlar Merhaba,

REFERANS KODU : 8576066883

Kullanan arkadaşıma şimdiden çok teşekkür ediyorum ❣️

Hiç bir sorun yaşamadım memnunum. Tavsiye ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 8576068761

NİSAN 2022 35MPS
    aboneyim
    referansımı kullanabiliriz.

nisan mayıs döneminde
    Referansımı kullananlar biliyorsanız bana dönebilir misiniz müşteri hizmetleri kabul etmemiş 2 kişiyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.

Mega Kutu 100Mbit abonesiyim. 1 günde geçiş işlemi tamamlandı. Bir sorun sıkıntı yaşamadım.

Arkadaşını getirene arkadaşıyla gelene 1 aylık internet hizmeti hediye.

Yapmanız gereken ise çok kolay.

Abone numaram ile 0850 441 0 140 numaralı çağrı merkezinden veya whatsapp üzerinden 0535 057 0 140 numaradan başvuru yapabilirsiniz.

[İNTERNET KUTUSU] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [SONA ERDİ]

1 ay ücretsiz internet kullanımı kazanmak için referans kodumu kullanabilirsiniz.

Referans kodum: 8576082438

Referans kodum: 8 5 7 6 0 8 2 4 3 8

Referans kodumu kullanan arkadaş PM'den bilgi verebilirse çok mutlu olurum. Teşekkürler.

• Arkadaşlar İnternet Kutusu WhatsApp hattı numarası nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • granma79 kullanıcısına yanıt
    [İNTERNET KUTUSU] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [SONA ERDİ]www.internetkutusu.com.tr
    İletişim
    https://www.internetkutusu.com.tr/iletisim

WhatsApp destek hattı: 0535 057 0140

• RElS kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• inexo kullanıcısına yanıt

niye etmemiş sebep ? bizmkinide yarın bir gün etmezse ya ?

• Arkadaşlar "Arkadaşını Getir" referans kodunu sözleşmede nereye yazıyoruz? Veya telefon& WhatsApp'tan mı bildiriyoruz?

• tprk16 T kullanıcısına yanıt

Referans kodunuzu kullanıyorum bilginiz olsun hocam. Madem öğrencisiniz hem size katkı olsun hem bana [İNTERNET KUTUSU] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [SONA ERDİ] 

• helsloot kullanıcısına yanıt

4 kişi diye hatırlıyorum biri kardeşim zaten kesin abone oldu. 2 tane görünüyor. diğer 2 kişi abone oldu mu farklı ref mi yaptı kapattı mı bilmiyorum

• Turknet'ten geçiş yaptım, başvurum bugün itibariyle sorunsuz şekilde tamamlandı. Aşağı yukarı aynı değerleri alıyorum.

Kullanılan Tarife: Mega Kutu 100 Mbps VDSL

Referans Numarası: 8576038161

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlv -- 25 Temmuz 2022; 13:19:20 >
  • Abonelik Başlangıcı : Nisan 2022

Kullanılan Tarife : Mega Kutu [En iyi hız değerlerim: DL: 95 mbps / UL: 7.9 mbps / Ping: 23 ms] [Güncel: DL: 88 mbps / UL: 7,6 mbps / Ping: 35 ms]

Memnuniyet Durumu : Ping sorunu konusunda uğraşlarım devam ediyor yaklaşık 20 günlük süreçte çözüm sağlanamadı. 100 mbps destekli vdsl hatllarda TT nin uygulamış olduğu DSLAM kilidini (88 mbps hız sınırlaması) kaldırabilmek için müşteri hizmetlerine arıza kaydı bırakmanız yeterli oluyor ve mevcut SNR değerinizde değişiklik olmaksızın bu kilit kaldırıldığında internet kutusu size maksimum hızı sağlayabiliyor. Bu işlem kalıcı değil yalnız, herhangi bir kopma yaşanırsa TT yeniden dslam kilidi uygulayabiliyor hatta, tekrar arıza kaydı bırakarak çözüm sağlayabilirsiniz.

Referans numarası : 8576066214

*DSLAM kilidi varsa hattınızda 88 mbps modeme gelen hız gözükmesine rağmen maksimum 83 mbps download hızı alabiliyorsunuz. Bu kilit kaldırıldığında örneğin bende olduğu gibi 95 mbps hız varsa modemizin kalitesine göre bu hızı tam kapasitede kullanabiliyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.