< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[İNTERNET KUTUSU] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [SONA ERDİ] (15. sayfa)

-
-
Hocam ref kodunuzu kullandım 100mbps için başvurdum umarım sıkıntısızdır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim :) Kayseride arkadasim Telekom Fiber altyapidan 100 mbps kullaniyor istanbula kayseriden 19 ms ping atiyor ayni hattan netspeed 60 ms atiyor şaşırdık bayağı internet kutusunun verdiği güzel ping'e bende istanbulda 100 mbps vdsl kullanıyorum cok nadir 1-2 dakikalik kesintiler olabiliyor fakat firma sürekli kapasite arttırımı yapiyor genel olarak bir problem yaşamadım umarım sizde yasamazsiniz :)
Hocam bir sorum varda anlayamadım kargoya kimlik fotokopisi ve imzaladığım evraklardan başka bir şey koyuyormuyız?
Bende sizin referans ile geçiş işlemi başlattım.
-
Baska firmadan gecis yapiyorsaniz ekstra gecis formu sozlesme ve kimlik fotokopisi ile gonderiyorsunuz
40 tl karsiliginda referansinini kullandirmak isteyen mesaj gonderebilir.
Arkadaşlar Merhaba,
REFERANS KODU : 8576066883
Kullanan arkadaşıma şimdiden çok teşekkür ediyorum ❣️
Hiç bir sorun yaşamadım memnunum. Tavsiye ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
8576068761
NİSAN 2022 35MPS
aboneyim
referansımı kullanabiliriz.
nisan mayıs döneminde
Referansımı kullananlar biliyorsanız bana dönebilir misiniz müşteri hizmetleri kabul etmemiş 2 kişiyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Arkadaşlar İnternet Kutusu WhatsApp hattı numarası nedir?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
WhatsApp destek hattı: 0535 057 0140
Teşekkürler
niye etmemiş sebep ? bizmkinide yarın bir gün etmezse ya ?
-
Arkadaşlar "Arkadaşını Getir" referans kodunu sözleşmede nereye yazıyoruz? Veya telefon& WhatsApp'tan mı bildiriyoruz?
Referans kodunuzu kullanıyorum bilginiz olsun hocam. Madem öğrencisiniz hem size katkı olsun hem bana
4 kişi diye hatırlıyorum biri kardeşim zaten kesin abone oldu. 2 tane görünüyor. diğer 2 kişi abone oldu mu farklı ref mi yaptı kapattı mı bilmiyorum
Turknet'ten geçiş yaptım, başvurum bugün itibariyle sorunsuz şekilde tamamlandı. Aşağı yukarı aynı değerleri alıyorum.
Kullanılan Tarife: Mega Kutu 100 Mbps VDSL
Referans Numarası: 8576038161
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlv -- 25 Temmuz 2022; 13:19:20 > -
Abonelik Başlangıcı : Nisan 2022
Kullanılan Tarife : Mega Kutu [En iyi hız değerlerim: DL: 95 mbps / UL: 7.9 mbps / Ping: 23 ms] [Güncel: DL: 88 mbps / UL: 7,6 mbps / Ping: 35 ms]
Memnuniyet Durumu : Ping sorunu konusunda uğraşlarım devam ediyor yaklaşık 20 günlük süreçte çözüm sağlanamadı. 100 mbps destekli vdsl hatllarda TT nin uygulamış olduğu DSLAM kilidini (88 mbps hız sınırlaması) kaldırabilmek için müşteri hizmetlerine arıza kaydı bırakmanız yeterli oluyor ve mevcut SNR değerinizde değişiklik olmaksızın bu kilit kaldırıldığında internet kutusu size maksimum hızı sağlayabiliyor. Bu işlem kalıcı değil yalnız, herhangi bir kopma yaşanırsa TT yeniden dslam kilidi uygulayabiliyor hatta, tekrar arıza kaydı bırakarak çözüm sağlayabilirsiniz.
Referans numarası : 8576066214
*DSLAM kilidi varsa hattınızda 88 mbps modeme gelen hız gözükmesine rağmen maksimum 83 mbps download hızı alabiliyorsunuz. Bu kilit kaldırıldığında örneğin bende olduğu gibi 95 mbps hız varsa modemizin kalitesine göre bu hızı tam kapasitede kullanabiliyorsunuz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X