Şimdi Ara

[İNTERNET KUTUSU] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [SONA ERDİ] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.996
Cevap
35
Favori
74.622
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mega Kutu 100Mbit abonesiyim. 1 günde geçiş işlemi tamamlandı. Bir sorun sıkıntı yaşamadım.

Arkadaşını getirene arkadaşıyla gelene 1 aylık internet hizmeti hediye.

Yapmanız gereken ise çok kolay.

Abone numaram ile 0850 441 0 140 numaralı çağrı merkezinden veya whatsapp üzerinden 0535 057 0 140 numaradan başvuru yapabilirsiniz.

[İNTERNET KUTUSU] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [SONA ERDİ]

1 ay ücretsiz internet kullanımı kazanmak için referans kodumu kullanabilirsiniz.

Referans kodum: 8576082438

Referans kodum: 8 5 7 6 0 8 2 4 3 8

Referans kodumu kullanan arkadaş PM'den bilgi verebilirse çok mutlu olurum. Teşekkürler.

• Referans Numaram : 857 602 04 66

WhatsApp Destek No: 05350570140 (Her şeyi buradan hallediyorlar)

Mega Kutu ( 100 Mbps'e Kadar) Abonesiyim. D-Smart'tan geçtim çok memnunum.

Referans numaram ile hem siz hem de ben 1 ay ücretsiz kazanalım.

İlk ay faturasını ödüyorsunuz sonraki 1 ay ücretsiz veriyorlar.

Eko Kutu ( 35 Mbps'e Kadar ) : 89,90 + Fiber Bağlantılarda 10 TL Modem Kirası

Mega Kutu ( 100 Mbps'e Kadar) : 99,90 + Fiber Bağlantılarda 10 TL Modem Kirası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nero1453 -- 19 Temmuz 2022; 12:14:30 >
  • Merhaba arkadaşlar.

Mega Kutu 100Mbit abonesiyim. 1 günde geçiş işlemi tamamlandı. Bir sorun sıkıntı yaşamadım.

Abone numaram ile 0850 441 0 140 numaralı çağrı merkezinden veya whatsapp üzerinden 0535 057 0 140 numaradan başvuru yapabilirsiniz.

1 ay ücretsiz internet kullanımı kazanmak için referans kodumu kullanabilirsiniz.

Referans kodumu kullanan arkadaş PM'den bilgi verebilirse çok mutlu olurum. Teşekkürler.

• Abonelik Başlangıcı: Haziran 2022

Kullanılan Tarife: Mega Kutu Tarifesi (Fiber 100Mbit)

Memnuniyet Durumu: İyi pingler birazcık daha türknete göre yüksek ama firma her geçen gün iyleştirme yapıyor ondada .

Referans Numarası: 8576097916

1.ay bedava kazanabilirsiniz memnun kalmazsanız 3 ay sonra başkasına geçersiniz fiyatı iyi.

• Abonelik Başlangıcı : HAZİRAN 2022

Tarife : EKO KUTU (35 MBPS)

Referans Sayısı : 2

Referans Kodu : 8576024478

Açıklama : Fiyatına göre değenlendirildiğinde bu piyasada mükemmel denebilir. Özel mesaj ile sorularınızı iletebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abonelik Başlangıcı: Mayıs 2022

Kullanılan Tarife: Mega Kutu Tarifesi (VDSL 100Mbit)

Memnuniyet Durumu: Türknette alamadığım hızı sağolsunlar kendilerini vererek sorunsuz olarak 100 mbps hız almamı sağladılar. Ek olarak bir sorun olduğunda whatsapp hattından, telefon ile arayarak müşteri hizmetlerinden hemen ulaşabilme imkanı sunuyorlar. 1.5 ay önceye kadar akşamları hız düşüklüğü sorunu vardı ancak sağolsunlar onu da çözdüler. İnternet Kutusu, şu an geçilebilecek fiyat/performans olarak en iyi internet servis sağlayıcılarından birisi.

Referans Numarası: 8576031445

Not: Referans numaramı kullanarak hem siz, hem ben 1 ay bedava olarak kullanabiliriz. Üniversite öğrencisi olduğum için ufak bir desteğiniz de olmuş olur. Şimdiden teşekkür ederim.   

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömürcan -- 20 Temmuz 2022; 6:42:19 >
  • Merhabalar,

Referansımı kullandıktan ve ilk ay fatura ödemesini yaptıktan sonra bana özelden yazarsanız 30 TL havale yaparım.

Şu ana kadar 3 kişi davet kodum ile üye oldu.

Referans numaram: 8576014716

• Başvuru yapıp sizi referans gösteriyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oduncu28 kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam. İlk faturanızı ödedikten sonra hizmet numaranızı ve ibaninizi bana atın lütfen.

Kullanılan tarife: Mega Vdsl 100 Mbps

Referans kodu: 8576021792

Memnuniyet Durumu: Geçişim hızlıca gerçekleşti çok memnunum şu anlık, kodumu kullanırsanız birlikte kazanırız, eczacılık fakültesi öğrencisiyim bu arada :) desteklerinizi beklerim. Kullanan abilerime teşekkür ederim :)

Kullanılan Tarife: Mega Kutu Tarifesi (VDSL 100Mbit)

Memnuniyet Durumu: 4 yıldır Netspeed ve Tbtnet tecrübelerim gibi Türk Telekomun bana sağladığı maksimum hızı almaktayım. Herhangi bir sıkıntı yaşanmadı, müşteri hizmetleri de şu an gayet düzgün çalışmakta. Fiyat performans olarak şiddetle tavsiye ederim.

Referans Numarası:8576067995

Not: Referans numaramı kullananlar hem ücretsiz 1 ay abonelik kullanacaksınız bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazzow -- 26 Temmuz 2022; 0:55:44 >
  • Abonelik Başlangıcı : HAZİRAN-2022

Kullanılan Tarife : Mega Kutu (100Mbps VDSL)

Memnuniyet Durumu : Daha önce netspeed kullanıyordum buraya geçişim hızlı şekilde oldu 1 iş gününde halledildi diyebilirim,herhangi bir sorun çıkmadı memnumum.

Referans numarası :8576038228

Referans numarası ile üyelik yaparsanız hem siz ben ben 1 ay bedava kullanım hakkına sahip oluruz.Abonelik adımlarında takıldığınız yerde mesaj atabilirsiniz yardımcı olurum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elmandrill E kullanıcısına yanıt

Kullandım şimdi.

• Arkadaşlar Merhaba,

REFERANS KODU : 8576066883

Kullanan arkadaşıma şimdiden çok teşekkür ediyorum ❣️

Hiç bir sorun yaşamadım memnunum. Tavsiye ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.

• Abonelik Başlangıcı : Nisan 2022

Kullanılan Tarife : Mega Kutu [En iyi hız değerlerim: DL: 95 mbps / UL: 7.9 mbps / Ping: 23 ms] [Güncel: DL: 95 mbps / UL: 7,6 mbps / Ping: 35 ms]

Memnuniyet Durumu : Beklenen zam geldi makul seviyede oldu yinede. Ancak kesinlikle rekabetçi online oyunculara göre bir iss değil. Ping sorunum 15 gündür çözülemedi. 35 ms ping nedir ya.. Arıza kaydı sonrası ping durumunda değişiklik olmazken, Türk telekomun uyguladığı 88 mbps hız sınırlaması kaldırıldı 95 mbps modeme gelen hız değeri şuan. Hız konusunda Türk telekomun işgüzarlığına rağmen maksimumu alabiliyorsunuz yani.

Referans numarası : 8576066214

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 21 Temmuz 2022; 10:31:53 >
  • Abonelik Başlangıcı : HAZİRAN 2022

Kullanılan Tarife : Mega Kutu Tarifesi (VDSL 100Mbit)

Memnuniyet Durumu : Uygun fiyat, sorunsuz hizmet.

Referans numarası : 8576098517

Referans numarasını kullanırsanız karşılıklı 1 er ay ücretsiz kullanım kazanmış oluruz.

İsteyenlere aldığım hız değerlerinin fotoğraflarını atarım.Ping atmayı bilmiyorum ama tarif ederseniz onuda yaparız :)

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.