Bildirim
İnternet kopuyor ama Modemde hat var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Dur tahmin edeyim VELİNİĞMETİMİZ TTNET OLMASIN SAKIN PROBLEM? -
quote:
Orijinalden alıntı: iceman_54
Dur tahmin edeyim VELİNİĞMETİMİZ TTNET OLMASIN SAKIN PROBLEM?
bilmem ki :) o mudur sence?bende işin içinden çıkamadım ondan yazdım.bilgisayarda net yok ama modemde ki bütün ışıklar yanıyor.yine de ttnet den olabilir mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: memotembelgezer
quote:
bilmem ki :) o mudur sence?bende işin içinden çıkamadım ondan yazdım.bilgisayarda net yok ama modemde ki bütün ışıklar yanıyor.yine de ttnet den olabilir mi?
aynen bendede oluyor modemı kapatıp acıyorm kendıne geliyor galiba modem gibi değiştirme zamanı geldi galiba -
quote:
Orijinalden alıntı: ememcoy
quote:
quote:
bilmem ki :) o mudur sence?bende işin içinden çıkamadım ondan yazdım.bilgisayarda net yok ama modemde ki bütün ışıklar yanıyor.yine de ttnet den olabilir mi?
aynen bendede oluyor modemı kapatıp acıyorm kendıne geliyor galiba modem gibi değiştirme zamanı geldi galiba
ben modemi hiç ellemiyorum.wireless anahtarını kapatıp 30 sn 1 dk sonra açıyorum giriyor.şimdi huylanıp modemin altına 2 kalem koyup yükselttim.kesilme olmadı koyduğumdan beri.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
aynen bendede oluyor modemı kapatıp acıyorm kendıne geliyor galiba modem gibi değiştirme zamanı geldi galiba
ben modemi hiç ellemiyorum.wireless anahtarını kapatıp 30 sn 1 dk sonra açıyorum giriyor.şimdi huylanıp modemin altına 2 kalem koyup yükselttim.kesilme olmadı koyduğumdan beri.
sıcaklar herşeye zarar veriyor galiba
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
valla pek anlamadım.3-5 gün deneyeceğim bakalım ondan mı değil mi göreceğiz.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
valla pek anlamadım.3-5 gün deneyeceğim bakalım ondan mı değil mi göreceğiz.
bnde kalem koydum aynen bakalım
-
quote:
merhaba arkadaşlar
tplink 8960n kullanıyorum.arada bağlantı kopuyor .sonra bazen kendiliğinden geliyor.modem ışıklarına bakıyorum herşey olması gerektiği gibi yanıyor.hat ışığı yanık internet işığı,wireless ışığı yanık.problem ne olabilir?
bu sorun bendede var bu aralar çözemedim henüz ve cıldırcam artık tplink 8101g var bendede
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut.. -- 11 Temmuz 2012; 16:23:12 > -
quote:
Orijinalden alıntı: aykut..
quote:
merhaba arkadaşlar
tplink 8960n kullanıyorum.arada bağlantı kopuyor .sonra bazen kendiliğinden geliyor.modem ışıklarına bakıyorum herşey olması gerektiği gibi yanıyor.hat ışığı yanık internet işığı,wireless ışığı yanık.problem ne olabilir?
bu sorun bendede var bu aralar çözemedim henüz ve cıldırcam artık tplink 8101g var bendede
ben sanırım çözdüm.modemi kontrol ediyordum.üzerinde ki tplink markasının metali neredeyse eli yakacak sıcaklığa geliyordu.önce altını yükselttim bir faydası olmadı.sonra çelik telden modeme altlık yaptım.modem ölçüsünde kesip sıcak silikon ile parçaları birleştirdim.altına da fan taktım.sıcaklık artışı durdu.modem,nerede ise oda sıcaklığında çalışmaya başladı.bugün hiç kopma da olmadı.toplam maliyet sorarsan ben hep evdeki parçaları kullandığım için sadece sıcak silikon aldım o da 30kuruşsen herşeyi para ile alsan 10 tl yi geçmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x571 -- 11 Temmuz 2012; 17:21:10 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: aykut..
quote:
merhaba arkadaşlar
ben sanırım çözdüm.modemi kontrol ediyordum.üzerinde ki tplink markasının metali neredeyse eli yakacak sıcaklığa geliyordu.önce altını yükselttim bir faydası olmadı.sonra çelik telden modeme altlık yaptım.modem ölçüsünde kesip sıcak silikon ile parçaları birleştirdim.altına da fan taktım.sıcaklık artışı durdu.modem,nerede ise oda sıcaklığında çalışmaya başladı.bugün hiç kopma da olmadı.toplam maliyet sorarsan ben hep evdeki parçaları kullandığım için sadece sıcak silikon aldım o da 30kuruşsen herşeyi para ile alsan 10 tl yi geçmez.
fanı nerden bulucam ? :D
bu arada bende modemi ters çevirdim öyle kullanıyorum suan bi sıkıntı yok 1 saattir internet gitmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut.. -- 11 Temmuz 2012; 18:30:46 >
-
quote:
aykut..
hacı fanı bilgisayarcıdan alırsın 5tl xilence fan yılan gibi üfürüyor.ters çevirmek mie o da güzelmiş.sonuca ulaşıyorsa olur tabi.
-
quote:
quote:
aykut..
hacı fanı bilgisayarcıdan alırsın 5tl xilence fan yılan gibi üfürüyor.ters çevirmek mie o da güzelmiş.sonuca ulaşıyorsa olur tabi.
hala hiç gitmedi denemediğim yöntem kalmamıştı kablo falan hep değiştirdim işe yaramadı, yazılımı güncelledim yine yaramamıştı 1.30 saat oldu kesilmedi sen altına kalem koydum diyince aklıma geldi böyle bi yöntem denetim. bakalım 2 saat falan daha gitmezse bundan sonra böyle devam ederim :) servise göndersem 10 günde anca gelir bekleyemem o kadar :)
-
bir hafta kadar çektim sabırla sonra ttnet e bi dua yolladım :)
Sıkıntı ana hat kablosunda çıktı. kabloda ezilme varmış. yeniden çektiler sıkıntı kalmadı.
bu da bi ihtimal -
Arkadaşlar hort yapıyorum konuyu ancak aynı durum bendede söz konusu. Ethernet ile bağlanan wireless ile bağlanan hepsinin internetinde bu sorun mevcut. Aynı dediğiniz gibi modemde hat var ama yavaşlık ve kopmalar oluyor. Çözenler nasıl çözdü acaba bu sorunu. Modemi kapatıp açmaktan yoruldum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rf.id -- 6 Nisan 2013; 1:06:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Conqueror42
Arkadaşlar hort yapıyorum konuyu ancak aynı durum bendede söz konusu. Ethernet ile bağlanan wireless ile bağlanan hepsinin internetinde bu sorun mevcut. Aynı dediğiniz gibi modemde hat var ama yavaşlık ve kopmalar oluyor. Çözenler nasıl çözdü acaba bu sorunu. Modemi kapatıp açmaktan yoruldum
ben en son başa çıkamadım.telekom'a dilekçe ile başvurdum.sorunu anlattım.onlarda geldiler,direkteki kutudan hattı çıkardılar başka bir direkteki kutuya bağladılar,olay çözüldü. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Conqueror42
ben en son başa çıkamadım.telekom'a dilekçe ile başvurdum.sorunu anlattım.onlarda geldiler,direkteki kutudan hattı çıkardılar başka bir direkteki kutuya bağladılar,olay çözüldü.
Bu şekilde çözdüyseniz çok iyi hocam.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X