Şimdi Ara

İnternet kopma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    zte'nin zxv10 w300 series modeli bir modemimiz var evde. son zamanlarda internetimiz durup durup kopuyor ve bu gerçekten çok sık aralıklarla oluyor ve çok sinir bozucu. Modem konularıda da gerçekten hiç anlamadığım ve çok uzak olduğum konular.

Biraz araştırma yaptım bir çok insanın bu modemde aynı sorunu yaşadığını gördüm. Genellikle modemin fiber hızına yetememesinden kaynaklı. 2 yıl önce interneti bağlattığımızda fiber yoktu buralarda ama her yerde olduğu gibi "gelecek" söylentileri vardı.

şimdi ben napayım ne edeyim bu modeme bu kadar sık kopmasının sebebi ne olabilir?
    Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

• Sorun servis sağlayıcıda(TTNet, TurkeNet, Doping vs.) değil de sizin cihazınızdaysa, DNS ayarlarıyla ilgili bir sorun olabilir. Otomatik DNS ayarına geçirip kesilip kesilmediğini deneyin.http://forum.donanimhaber.com/m_46649556/tm.htm adresindeki ilk resim DNS ayarı için işinizi görecektir. Resimde görülen sayfaya ulaşmak için adres çubuğuna 192.168.1.1 yazmalısınız. Kullanıcı adı ve şifre büyük ihtimalle modemin arkasında yazıyordur. Yazmıyorsa "admin admin", "admin ttnet" gibi birşeydir.
    Hocam bir süredir evde olamadığım için geç dönüş yaptım. ayrıca modemin ayarlarına girmeye çalıştığımda girmiyordu internetten dolayı olduğunu sanmıştım. ama bugun fark ettim ki "192.168.1.1" adresine bağlanamıyorum. bildiğiniz giremiyorum chrome da o sekmedeki daire dönüp duruyor.
  • merhaba50 kullanıcısına yanıt
    1.1 açılmayınca ben onuda denedim zaten şimdi siz yazınca tekrar denedim. Yüklemiyor sayfayı hiçbişr veri alınamadı diyor

Orijinalden alıntı: ahmetnbr

1.1 açılmayınca ben onuda denedim zaten şimdi siz yazınca tekrar denedim. Yüklemiyor sayfayı hiçbişr veri alınamadı diyor

İşletim sisteminiz nedir? Windows 7/8 ise şu yolu izleyin. Denetim Masası> Ağ ve İnternet>Ağ ve Paylaşım Merkezi>(Sol trafatan)Bağdaştırıcı Ayarlarını Değiştirin.
    Ardından kablolu bağlanıyorsanız kabloluya, kablosuz bağlanıyorsanız kablosuz bağlantıya çift tıklayın. Ayrıntılara tıklayıp IPv4 varsayılan ağ geçidinin adresine bakın. Orada görünen adresi, tarayıcınızfaki adres çubuğuna yazıp deneyin.
    7 ay önce açıldı
    internet sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.