İnternet cafeciler vardir illaki gerci şimdi konu açtigimda kafelerini kapatmişlardir Diger kişilerden yanit bekliyorum Başbakan internet kafecilerin çok ustune gidiyor hep suclu yanliş işletilen cafecilerden kaynaklanio Böyle bir cafeci var Adam kafesine Ps2 koyuyor ruhsat internet cafe ruhsati die geciyor bu yanliş bir İkincisi adam cafede haril haril sigara içirio cam pencere havalandirma yok Üçüncüsü kafede 10-15 yaş civari kişilerden para kazaniyor dördüncüsü kafede bir wc varken ruhsat almiş beşincisi yasak oyunlari oynatiyor hadi bunu geciyorum bu normal Altincisi filtre programi kullanmiyor Böyle gidiyor Şimdi bu kişi yuzunden çogu meslektaşinin başi yaniyor Bu adamı nereye sikayet edebiliriz Polis maliye zabita hangisi
adliyeye ver polisin bir şey yapacagını zannetmem
Ben hiç ugraşmak istemiyorum Onun için kısa ve kesin çözüm yani adliye olursa git mahkeme bilmem ne falan
bence zabıta en iyisi ama numarasını unttun bilen biri vardır
quote:
Orjinalden alıntı: AlessandroNesta
Ben hiç ugraşmak istemiyorum Onun için kısa ve kesin çözüm yani adliye olursa git mahkeme bilmem ne falan
kısa çözümden kastınız yoksa bumuaman ha sonra uzun çözüm olmasında dikkat edin
Yok yani diom ki ben telefon falan ile sikayeti yapayim gerekeni onlar yapsin ben hiç karişmayim yani
belediyeye telefon aç onlar gerekeni yapar..polis ya da zabıta yollarlar..ama polis gelip ceza ve kontrolleri yapıyo diye biliyorum