Şimdi Ara

internet kafe?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sorum:bir internet kafe açmanın maliyeti nedir?dükkan kirası,bilgisayarlar,ps3ler,televizyonlar dahil.bu kadar masrafa karşı geliri nedir aylık?merak ettim.adım başı internet kafe görüyorum ve haylide ilgi var.

• konu güncel olsun ben de araştırıyorum bunu :)

yakın zamanda açmış olanlardan cevap bekliyorum.
  • Simdi bence internet cafe ile ps tamamen farkli

Sadece pc oldugunu duaunerek 4 bin liradan 20 pc alsan 100 bine halledilir gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet kafe artık iş yapmaz eskiden evde bilgisayar ve internet kullanımı azdı o zamanlar çok iyi bir yatırımdı fakat 2017 yılında böyle bir işe yatırım yapılmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internet cafe eskiden iyi iş yapıyordu şimdi herkeste internet ve bilgisayar olduğundan ötürü ps3 ps4 cafe açabilirsiniz internet cafeden daha iyi iş yapar ek olarak 2-3 pc de koyarım diyorsanız olabilir tabi
  • Buradaki herkes internet kafe açmaya pek sıcak bakmaz. Çünkü burada herkesin internet hattı ve oyun oynatacak bilgisayarları var.

Lise ve altı gençlere hitap eden aylık 30-90 makineli , 7000 - 15.000 kazanan internet kafeciler tanıyorum. Belki eskiden 20000 - 30000 kazanıyorlardır.

Eskisi gibi çok büyükler gelmiyor ama hala tıklım tıklım. :) Bir ara bir ağabeymizin internet kafesine ben bakıyordum. Kafeyi bir gün 20 dk geç açtım , çocuklar okulu kırmış, ağabey neredesin donduk diye bana fırça atıyorlar. Sabahın körü 5-10 kişi sırada sen düşün.

Kimse hitap edecekseniz ona göre strateji belirleyin.

Bence Hala geçerli bir meslek.
  • İnternet kafenin modası geçti maalesef.onun yerine cafe veya lokanta açabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modası geçti diyenleri aldırma her 10 liselinin 6 tanesi lolu 30 FPS de oynuyor CS yi oynayamiyor e bul haldedir paraları internet kafeye veriyorlar hatta bazılarının PC oynamadi yasak oluyor gene internete gidiyorlar okula yakın biyere aç sonra keyfine bak. 20 tane PC koysan 4 tane PS4 4 televizyon ortayada 1 tane langırt alsan sana dükkan hariç en fazla 100.000 e gelir. Müşteriyi tutarsan bu parayı çok kısa bir sürede amorti Edip kara geçersin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merkezi yerler olmadıkça tutmaz. Daha aktif işlere yönelmelisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba cadde üzerinde güzel bir dükkanım var, yakınlarında hiç internet kafe yok, benim de hiç param yok. yani çok az.
    Ayda 3 4 lira gelir için düşük sermayem ile anladığım tek şey olan internet kafe açmak istiyorum.
    Knight Online ile başlayıp biten bir oyun geçmişim var, başka oyun oynamadım, bu yüzden oyun sistemleri hakkında zerre bilgim yok.
    Knight da zati ekran kartı değil, hesap makinası ile bile oynanabilen bir oyun. bu yüzden a'dan z'ye sistem tavsiyelerinize ihtiyacım var.

-- Önemli Not; Eleştiri değil tavsiye istiyorum, internet kafe öldü gibi yorumlarınızı kendizine saklayın. Kardeşim ve yeğenim arkadaşları ile 10 15 kişi internet kafeden çıkmıyorlar. sadece onlar kemik kitlem olsa ayda 3 4 bin lira para geçer elime. bu bana yeter. hem çok parada gözüm yok, hem sermayem yok.---

amd ve intelden, ucuz hatta ikinci el bir kaç model tavsiye verebilirsiniz,
    anakart için, ihtiyaçlarımı karşılayacak minimum özellikler hatta ikinci el güzel olur.
    ram için mhz değeri ve ddr düşük olsa uygun olur, daha bi güzel olur.
    ekran kartları konusunda hiçbir bilgim yok.

mid ayarlarda gta5 ve pubg açsın, ortalama fps değeri olsun. diğer oyunlarda da sorun yaşamaz sanırım sistem.
    İşlemci Anakart Ekran Kartı Ram Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• 32 milyar dolar.
  • quote:

anakart için, ihtiyaçlarımı karşılayacak minimum özellikler hatta ikinci el güzel olur.

i.ibb.co/DK9BCKK/Inventus.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 17 Şubat 2019; 22:52:10 >
  • güç kaynağını wattı düşük de olsa platinium yap. elektrik faturasına etki eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

quote:

i.ibb.co/DK9BCKK/Inventus.png
    hocam sizin belirlediğiniz sistem 4700 lira yapıyor :) şakaysa çok komik ciddiyse vahim. siz beni hiç anlamamışsınız.
  •  internet kafe?

arkadaşlar, 20 yıllık internet kafeci arkadaşım illa ki ilk sistem olacak diyor. buradaki genel tavsiye ikinci sistem üzerine.
    ilk sistem en az 60 bin sermaye istiyor, ikinci sistem en az 50 bin sermaye istiyor. bende var 45 bin. ne yapmalıyım?
  • Listemin son hali bu yorumlarınızı bekliyorum, internet kafe için hangi sistemi almalıyım? sebeplerini de yazarsanız sevinirim.

internet kafe?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.