Şimdi Ara

internet ışıgı kırmızı yanıyor(tilgin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar.Bu gün gelip tilgin modemi kurdular(fıber.telefondan baglanmak istedıgım de 58mbs yazıyor biz 20mbs e kadara abone olmuştuk internette telefon numarasından sorgulama yapayım dedim kayıt bulunamamış!) ancak internet 3 saatir kırmızı da wifi yeşil yanıyor ancak internete girmiyor yine adam gelİR dedi gelir kavramı neye gore kime gore? acaba modem ayarlarını felan yapmak lazım mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 25 Temmuz 2012; 19:49:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hat açılmamıştır beklemeye devam.
  • Sinyal daha vermemişler. Sakın router ayarlarını kurcalamayın.
  • Dostum bizde yeni eve taşındık nakil yaptırıp Netlimitsizden Fiber e geçtik bizim internet 2 haftada nakil yaptılar 1 haftada da internet açıldı yani toplam 20 gün sürdü. İnşallah sana da öyle bişey olmaz. 20 gün ne demek ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Sinyal daha vermemişler. Sakın router ayarlarını kurcalamayın.

çok sagol hocam modem bozuktur diye korktum. da şu 58mbs işini çözemedim ben.Telefondan ayrıntılara basıyorum 58mbs diyor biz 20mbs e kadara abone olmuştuk normalmidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 25 Temmuz 2012; 20:25:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harekât

quote:

çok sagol hocam modem bozuktur diye korktum. da şu 58mbs işini çözemedim ben.Telefondan ayrıntılara basıyorum 58mbs diyor biz 20mbs e kadara abone olmuştuk normalmidir?

O donanımın desteklediği maksimum hızı gösterir. Bende mesela 1 gigabit yazıyor. İnternet hızını göstermez yani :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

O donanımın desteklediği maksimum hızı gösterir. Bende mesela 1 gigabit yazıyor. İnternet hızını göstermez yani :)

çok sagolasın valla sabahtan beri ttnete ulaşmaya çalışacagıma size pm atsaymışım daha ıyıymıs.Artık hiç olmazsa huzurlu(!) bir şekilde bekleyebiliriz. sanırım.. tekrar teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: nexus38

Dostum bizde yeni eve taşındık nakil yaptırıp Netlimitsizden Fiber e geçtik bizim internet 2 haftada nakil yaptılar 1 haftada da internet açıldı yani toplam 20 gün sürdü. İnşallah sana da öyle bişey olmaz. 20 gün ne demek ya

hocam adam akşama dogru açılır dedi ortada bir şey yok tırsmaya başladım :d

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nexus38

Dostum bizde yeni eve taşındık nakil yaptırıp Netlimitsizden Fiber e geçtik bizim internet 2 haftada nakil yaptılar 1 haftada da internet açıldı yani toplam 20 gün sürdü. İnşallah sana da öyle bişey olmaz. 20 gün ne demek ya

hocam adam akşama dogru açılır dedi ortada bir şey yok tırsmaya başladım :d

Zaten akşama doğru açılır genelde aynı palavradır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.