Şimdi Ara

İnternet Hızlarındaki Ani Düşüş [!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar,ben oyunları ya orjinal alırım yada torrentten yüklerim.Şu sıralar orjinal oyun fiyatları el yaktığı için torrente yönelmek zorundayım.5gün sonra tatile gideceğim.Gitmeden laptoba oyun indireyim diyorum.10mbit internetim var.Kış ortalarında 1.3mb hıza çıktığımı hatırlarım.Fakat o da ne? Şimdi seed sayısı daha fazla olan zamunda torrentlerinin hepsini 65kb ile indiriyorum.Kafayı yemek üzereyim.Yaz tatili dolayısıyla aşırı yüklenme olduğu için mi böyle,yoksa Ttnet denen internet şirketinin bize bir hediyesimi?Siz de de var mı aynı sorun?Speedlord'u açıyorum,Utorrent'te en hızlı çok seedli zamunda torrenti indiriyorum,internette 10mbit ama 65kb ile indiriyorum (maksimum)

Sadece torrentte değil,ben IDM ile de 1mb yi geçerdim ama şimdi 25kb ile indiriyorum...

• Bendede öyleydi bir telefon açtım ttnete ordan bişeyleri yeniledi hattımın destekledği kadar olan internet hızına ulaştım ve 15 gündür hiç bir net gitmesi veya hız düşmesi yaşamadım ara bi ttneti ayarları felan güncelliyorlar galiba
  • Birde torrent hızının hızlı olması için o dosyayı indiren kişi sayısınında fazla olması gerekir bazen 1 gb dosya 2 saatte iner bazen ise 5 dkda iner ama dediğim gibi internetin hızlanması için bir ara ttneti
  • hocam akk vurmasın sana da
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalsem

Birde torrent hızının hızlı olması için o dosyayı indiren kişi sayısınında fazla olması gerekir bazen 1 gb dosya 2 saatte iner bazen ise 5 dkda iner ama dediğim gibi internetin hızlanması için bir ara ttneti

Ttnet'i aradım bir sorun bulamadık dediler.Hız aynı.

Ayrıca mesajımda yazmıştım seed sayısı çok fazla torrentleri indiriyorum diye.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tataleon -- 16 Haziran 2012; 19:31:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

hocam akk vurmasın sana da

Hocam çok teşekkürler ya.Aradım bir daha.Adil kullanım kotası vurmuş,32GB indirme yapmışım.Diğer ayı beklemek zorunda kalıyormuşum...

Ne kadar saçma ya?Sınırsız interneti bile sınırlıyorlar.Bir şey diyecektim ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Existence.

quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

hocam akk vurmasın sana da

Hocam çok teşekkürler ya.Aradım bir daha.Adil kullanım kotası vurmuş,32GB indirme yapmışım.Diğer ayı beklemek zorunda kalıyormuşum...

Ne kadar saçma ya?Sınırsız interneti bile sınırlıyorlar.Bir şey diyecektim ama...

hepimizi vurdu bu akk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WIFI Hızında Ani Düşüş
    geçen ay açıldı
    Hız düşüşü
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.