Şimdi Ara

İnternet hızım niye yavaş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır uydunet kullanıyorum,masaüstü ve acer laptopumda internet acayip yavaşladı..şöyle bi sorun var crome firefox explorer farketmiyor,basit bir siteye girmek için bile 7-8 kere yeniliyorum anca giriyor,ancak samsung laptopumla okuduğum yerden girdim onda öyle bi sorun yok..acer ve masaüstü laptopumdada mı sorun var çözemedim...
    speettest sonucu ping 53 indirme hızı 1mbps upload 0.20...zaten internetim 1 mbps normal fakat bütün tarayacılarda dediğim gibi bazen 2 bazen 15 kere yeniliyorum bi sayfaya girmek için ve çok yavaş yükluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ua_sinan83

Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır uydunet kullanıyorum,masaüstü ve acer laptopumda internet acayip yavaşladı..şöyle bi sorun var crome firefox explorer farketmiyor,basit bir siteye girmek için bile 7-8 kere yeniliyorum anca giriyor,ancak samsung laptopumla okuduğum yerden girdim onda öyle bi sorun yok..acer ve masaüstü laptopumdada mı sorun var çözemedim...
    speettest sonucu ping 53 indirme hızı 1mbps upload 0.20...zaten internetim 1 mbps normal fakat bütün tarayacılarda dediğim gibi bazen 2 bazen 15 kere yeniliyorum bi sayfaya girmek için ve çok yavaş yükluyor

Modem modeline bağlı olarak Güvenlik Duvarı bölümünde IP Flood özellikleri açık gelmekte bu özellik kaynaklı sayfalar arası geçişte sorun yaşayabilirsin.

• Benimkide öyleydi geçen hafta. Müşteri hizmetlerini aradım modemde ayarlarında değişiklik yapıldı ve düzeldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.