Şimdi Ara

İnternet hızım iyi olmasına rağmen ping 120'den aşağıya düşmüyor yardım !! (cs go)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  İnternet hızım iyi olmasına rağmen ping 120'den aşağıya düşmüyor yardım !! (cs go)

Evet arkadaşlar 120 pingde nasıl düşürebilirim

• Wtfast kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam ne banı ben kullanıyorum kullanan birsürü insan var

• Matchmaking Server Picker indirip eu west sunucusunu seç. Zaten en düşük pingi orası veriyor. Sadece o serverda oyunlara katılırsın 90-100 arası pingle.
  • Konsola mm_dedicated_search_maxping 65 yaz. Komuttan da anlaşılacağı gibi ping değeri 65 ve altı olan sunucuları tarayıp bağlantı kurar. Oyuna bir kaç denemede girme gibi bir durum olabilir ama ben en fazla 2-3 denemeden sonra giriyorum. Ve o seviyede gayet akıcı oynanabiliyor. İnşallah işine yarar.

• hocam ben o gösterdiğin capstekinin 5 katı hızlı bağlanıyorum,120 ping ile oynuyorum server picker kur ordan sec ama min 80 ping oda sanslı isen.
  • Bugün faceit gireyim dedim.MM serverları arasında dağlar kadar fark var diyebilirim.Sweden serveri-95ms.France-95ms.Germany-70 75ms.Hemde 128 Tickrate.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Belki bir nevi yardımcı olur oyun ayarlarından max ping var onu 100e çek.
    Yönlendirdiği sv yakın oluyor. Ama tabi bu değeri düşürdükçe oyunlarda eşleşme zorlaşıyor.
  • hocamlar, internet hızı ile pingin neredeyse hiç alakası yok (eğer hızınız 1mb altında değilse)
  • yaklaşık 4 aydır var bu ve sorun ttnetde 5 kişi girdiğimiz mm de ttnetliler 100-110 uydunetliler 70-75 arası oynuyor sanırım artık türkleri rus serverında oynatıyolar çünkü faceit te pingler genelde düzgün

bu arada wtfast ve killping gibi programlarda pingi 10-20 düşürüyor ama spike lar artıyor yani 2 saniyelik 250 300 ping çıkması bağlantının kopup tekrar gelmesi gibi
  • Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Ankara'dayım. Bundan 2-3 ay önce ping 40-50-60 arasındayken şimdi 95-100>... Resmen oyundan soğudum. Şeytan diyor sat tüm itemleri ve sil oyunu. Her şeyin en kötüsünü kullandığımız gibi artık buna cs'de eklendi Net hızım 25mb/s bu arada. Çözüm bilen birisi varsa haber versin lütfen çünkü çok sinir olmaya başladım gerçekten.
  • ben 1 mb ile 65 ping alıyorum valla. gerçi suan 8mb
  • Ping bağlandığın server ile aranda ki uzaklıktır. Bunu düşürmenin iki yoku vardır.

1. Servera yakın olucan
    2. Altyapın sağlam olacak ki veriler sıkıntısız sunucuya aktarılsın. Türkiyede ki bakır kablolar ile bu imkansız

• quote:

Orijinalden alıntı: Feather

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Ankara'dayım. Bundan 2-3 ay önce ping 40-50-60 arasındayken şimdi 95-100>... Resmen oyundan soğudum. Şeytan diyor sat tüm itemleri ve sil oyunu. Her şeyin en kötüsünü kullandığımız gibi artık buna cs'de eklendi Net hızım 25mb/s bu arada. Çözüm bilen birisi varsa haber versin lütfen çünkü çok sinir olmaya başladım gerçekten.

Bende ayni problemi yasiorum.

Nedense son bir guncelleme oldu ya oda 4 ay oncesine filan tekamul edior snrm.

Gercekten 45 gorup max 60 olan pingim.80 den inmiyor. Max 100-150 arasi duruma gore degisio.

Gercekten bu konuda alternatif yollarin birsey degistirdigine de sahsen inanmiorm.

Umarim en kisa surede duzelir :/

Umarim daha bilgili yardimci arkadasla yardim ederler
    Herkese bol keyifli oyunlar.

• baska bir fps oyununda Vpn kullanip pingimi birazda olsa dusuruyordum ama csgoda hic denemedim. Belki bir alternatif olabilir. Duzgun bir vpn servisi bulmak gerek tabi, beleşler hariç

• internet hızın 1000000000mbit olsun isterse ping çok ayrı birşey arkadaşım
  • istanbulun göbeğinde oturuyorum burda da yok hajım o yüzden olay sivasla alakalı değil. ttnet ne kadar az yatırımla ne kadar çok para kazanırım'ın peşinde olduğundan yapacak bir şey yok. ülkenin başındakilerde ekmeklerine yağ sürmekten başka bir şey yapmıyorlar. güya btknın bizim haklarımızı koruması gerekiyor ama nerede. daha yeni adil kullanım kotasını arttırmakla ilgili çalışma yapacaklarmış da bilmem ne
  • valla önceden böyle degildi 100 pingi geçmezdi genelde 60-90 arası olurdu suan +110 ping var 180 oluyo bazen ama faceitte o kadar abartı degil. anlamıs degilim..
  • Pingininde , valvesinin de beyler şaka bir yana oyun artık çekilmez oldu ne olduda önceden orta karar oynadığımız oyunların pingi yukseldi . Güncelleme ise ne saçma optimizasyondur ki , bu kadar yükselior. Şan tmm önceden de bu kadar yukseliodu ama 65 leri blrm. Bu nedir yaw . 14-16 mb hızım var buna rağmen şaka gibi

• Aynı sıkıntı bendede vardı.Dns değiştirmeyi dene.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.