Şimdi Ara

İnternet Hızı 3-4 KB a düştü ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar aynı wifi dan bağlanmamıza rağmen arkadaş saniyede 1 mb ile indirirken benim pc de 3 4 kb a düştü. Siteler bile acayip yavaş açılıyor. Avira ile virüs taraması yaptım ama sonuç çıkmadı. bi virüs mü bulaştı ne oldu yardımcı olursanız çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: UçanPırasa

merhaba arkadaşlar aynı wifi dan bağlanmamıza rağmen arkadaş saniyede 1 mb ile indirirken benim pc de 3 4 kb a düştü. Siteler bile acayip yavaş açılıyor. Avira ile virüs taraması yaptım ama sonuç çıkmadı. bi virüs mü bulaştı ne oldu yardımcı olursanız çok sevinirim.

şimdi uçan kaçan süngerbobçu prasa kardeş.Uçmanı kutlarım ama uçanprasa yoktu süngerbobta.2 dvdlik sünger bob türkçe dublaj izledim 51 gün boyunca ,uçan prasaya rastlamadım.2 dvdyide warezden indirip dvdye çektim ya neyse.

Şimdik konumuza gelelim: senin panpa 1 mbla internete girer dostum benim.Adam modemin yakınındadır ya da kablosuz yerine internet girişine kabloyla yani kablolu olarak girer internete.Karışık oldu anlatmam konuyu açacağım ,okumaya devam:

şimdi bizim alt katta 2 mürit ve ben mürit 8 mbit sınırsız adsl kullanıyoruz ve bizim üstümüze kardeş.Şimdi ben youtubeden idm'la(internet download managerla) dosya indirirken 1 megabaytı görüyorum akk dolmadan.Ama hız sınırlaması getirmezsem indirmeme ,evde acer netbookla internete giren abim ya da ikizim internete zındık giremiyorlar.Çünkü ben kabloyla giriyoruö.Yani wifila girmiyorum nete.

Olay açıklığa kavuştuysa sorun kalmadı demektir.

yok sorun senin arkadaşın sana eziyetindendir.Belki bilerek yapıyordur ama ben hız sınırlaması getiriyorum artık indirmelerime.Yoksa alttakiler internete senin söylediğin 3-4 kb ile giriyor.

Olay bu kadar basit değilse açabilirsin mevzuyu.

• UçanPırasa benim patricke verdiğim bi isimdi panpa çok açarı kuçarı bi tip olduğu için

Sorun o a kadar basit değil fakat. Şimdi burada telefonumda bile 500 kb indirme yaparken dibinde bulunan pc 3 kb ile indirme yapıyor. bunu da açıklayın ateistler demek istiyorum :D

ve bu sorun bugün başladı geçen günlerde hiç oralı bile değildi laptop çatur çutur indirirdi valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanPırasa

UçanPırasa benim patricke verdiğim bi isimdi panpa çok açarı kuçarı bi tip olduğu için

Sorun o a kadar basit değil fakat. Şimdi burada telefonumda bile 500 kb indirme yaparken dibinde bulunan pc 3 kb ile indirme yapıyor. bunu da açıklayın ateistler demek istiyorum :D

ve bu sorun bugün başladı geçen günlerde hiç oralı bile değildi laptop çatur çutur indirirdi valla

sistem geri yükleme yap.Yapmadım ama çözüm olacağına inanıyorum.Çünkü yapacak bir durum olursa basarım formatı.

• kardeş bende benzer sorun var fakat aynı modeme iki laptop, kablosuz bağlanıyoruz. bende hem kesinti oluyor hem de hızı yavaş. iki laptop da aynı uzaklıkta, modeme 2-3 metre falan, arada duvar muvar yok. sinyal gücü aynı. acep wireless kartları farklı ondan mıdır? bu pc aldığımdan beri böyle, hiç normal olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mksubscorp1905 -- 30 Ağustos 2012; 8:54:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mksubscorp1905

kardeş bende benzer sorun var fakat aynı modeme iki laptop, kablosuz bağlanıyoruz. bende hem kesinti oluyor hem de hızı yavaş. iki laptop da aynı uzaklıkta, modeme 2-3 metre falan, arada duvar muvar yok. sinyal gücü aynı. acep wireless kartları farklı ondan mıdır? bu pc aldığımdan beri böyle, hiç normal olmadı.

http://www.warezturkey.net/gorselegitim/11364-pc-donanim-rehberi-egitim-seti.html buradaki turbobit linkinihttp://fl.kazachya.net/ ile çevirdim.bu aralar kazachya fena çeviriyor turbobitleri.199 mbdan büyük turbobit linklerine birebir.
    Çevirdiğim link aşağıda ama belli bir süre sonra indiremeyebilirsiniz.Belki sorunuzun cevabı verdiğim linkteki bilgisayar donanım rehberinde olabilir.

http://dlbit.net//download/redirect/CAE57A16EB801651147E758D794A7D2Ep/lstw4v3o8el2

benim yukarıda anlatmak istediğim şuydu: Şimdi benim şu an bu paragrafları yazdığım bilgisayar dell ınspıron 6400.Ve dell ınspıron 6400ü kullanırım ben.İkizimin acer netbooku var ama ben onu kullanmıyorum.
    Dellin wifi sürücüsünü yükledim ,yani wifidan da bağlanabilirim internete ama kabloyu bilgisayarın bataryası bozuk olunca bir yere taşınmıyor.Kablosu da bir nevi bozuk ,kendim tamir ettim güç giriş kısmını adaptörün.Yani notebookun güç girişine takılan adaptörün başını.İzole bantla çok iyi bantladım ama ,yoksa elektrik kaçağı olur ,değdiğin an çarpılırsın.Benim bu işlere az çok elim yatkın olduğu için kendim yaptım ,yoksa denemezdim dahi.

Şimdi benim dell ınspıron böyle olunca masada kullanıyorum.Masanın altında da modemin tesisatı var deyim.Yani modem var.Modeme kabloyu takıyorum ve modeme taktığım kablonun diğer girişini dellin arka kısmındaki girişe takarak daha hızlı giriyorum internete.peki ben bunu nereden anladım:
    Şu kadar basit, ben indirme yaparken kabloyla internete bağlandığımda ikizim internete giriyorsa acer netbookuyla giremedi.Ben önceden sanırdım ki ,ben indirme yaparken internette o da video izleyebilir, benim kadar hızlı dosya indirebilir.Ama öyle bir şey ben hız sınırlaması getirirsem mümkün.

Doğru hız sınırlaması için internet hızınızı bilmeniz gerekir.Şimdi sizin sorununuza gelecek olursak arkadaşınız modeme size karşı hız sınırlaması getirmiş olabilir.Öyle ayarlar yapma becerisi yoksa arkadaşınızın ,sizin wifi sürücünüzde sorun olabilir.Ya da kablosuz alıcınızda sorun vardır.
    Hatta ben site yasaklama olayını araştırırken ,modem ayarlarından site yasaklama olayını okudum.Yapabilenler vardır ama arkadaşınız format atmayı dahi bilmiyorsa bu işleri %90 beceremez.Ben format atmayı biliyorum da ne oldu sanki?Kolay bir şey format atmak.

Siz verilerinizi yedekleyin ve koyun kenara.

http://forum.donanimhaber.com/m_58124107/tm.htm Driverlarınızıda yedekleyin ,tek resim ,video ,iş verileri vs. yedeklemeyin.Recovery yapınca sürücüleri tekrar yüklemek zorunda kalabilirisniz ya da sürücülerinizde sorun yoktur.Sorun sadece ve sadece teknik olabilir.Sonra bilgisayarınızda recovery özelliği varsa recovery özelliğini kullanarak format atın.Recoveryle format atmadığım için ne dell ınspıron 6400e ve acer netbooka yol gösteremem.Çünkü pratik yapmadığım şeyi anlayamama ve anlatamama durumu var.

işletim sisteminiz xp değilse windows 7 ve vista falansa güncel driver sorunu olma ihtimalini es geçmeyelim.Drivereasy ve benzeri programları warezturkeyde bulabilirsiniz.Profilimdeki cevap yazdığım konulara bakarsanız bir şekilde hızlı dosya indirme konusuna da cevap bulursunuz.
    ''Problem!'' isimli Yarbay Paşamız ne demiş bu konuda.http://forum.donanimhaber.com/m_58273047/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58273226

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashouf eneky -- 30 Ağustos 2012; 11:28:24 >

• şöyle biraz açıklayayım, şimdi 802.11 b veya g olan wifi lerde sorun olmuyor ama bizim evdeki 802.11n. sürücü ayarlarında 802.11n mod açık ama kablosuz modda yalnızca 802.11b yapınca kesintisiz bağlanabiliyorum(kesintisiz dediysem yine çoğunlukla oluyor) aama bu seferde hız 11mbps ye düşüyor hem de.

Intel(R) Centrino(R) Wireless-N 1030 benimki, intelin sitesinde daha iyi performans için kablosuz modu 802.11b/g ye ayarlayın diyor, yapıyorum, bağlantı hızı 72mb ye çıkıyor ama yükleme hep kesintili oluyor. arkadaşınki broadcom 802.11n bağdaştırıcı

arkadaş o tarz bişe yapamaz bi de bu sorun sadece bizim evde böyle, dışarda başka bir yerde veya evde başka pc de böyle sorun yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 Mbit 500 KB/Sn yi geçmiyor.
    14 yıl önce açıldı
    TTnet 8 mb'te kadar derken!...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adil kota kullanimi saçmaligiyla alakali bence bu olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Besaaa -- 31 Ağustos 2012; 9:31:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Besaaa

adil kota kullanimi çalmaligiyla alakali bence bu olay

Bence de öyle hazır ayın sonu iken adil kullanım dolmuştur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.