Bildirim
İNTERNET HIZ SORUNU
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
dur bi okuyup üfliyeyim düzelsin bu konuda bu yazdıklarınla sana nasıl yardımcı olmamızı düşünüyosun
dualarımız seninle kardeşim :) oldumu -
Lütfen yardım !!!
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim ben ttnet müşterisiyim internetim 8mb olması gerekirken yani 60 lira ödüyorum ama 1mb bile alamiyorum internet sayfasï okadar zor acılıyorki ne yapmam lazïm başka ne yazıyim sen söle ben cevaplıyım
Lütfen yardım !!!!
sana sadece sunu söyliyim butür problemi buradan kimse çözemez cünkü buradakilerin ttnet de çalışan yok varsa bile arıza kaydı açtırmadan bakamaz oda senin bölgendeyse
sadece sunu söyliyebilirim ttnet problemini çözmüyorsa
www.sikayetvar.com adresine şikayet kaydı oluştur buradaki şikayetler daha hızlı çözülüyor çünkü halka acık bir platform -
Lütfen yardım!!!
Eyv saol orayı denemiştimde bide ben köyde oturuyorum ttneti aradığımda uzaklıktan olacak dediler hyr yani uzak diye internet kullanamıcakmıyız bu gerçekten doğrumu uzaklık etkiler mi ?
uzaktan olacak derken mesafe yüzündenmi oluyor demek istediler yada uzaktan bağlantı ile dolaplarda yapılan port ayarındanmı bahsettiler bunu bilmek lazım tabi
birde eğer sizin ev telekom un dolabına yada merkezine uzaksa tabi bu mümküm internet yavaş olabilir
eğer port ayarını kast ettilerse port ayarlarını yapan kişiye bir iş emri gelir onları sırası ile işleme sokar eğer buysa 3 iş günü süresi vardır gelen evrağın -
Evet mesafe yüzünden dediler ama ben hiç internete bağlanamıcakmıyım hiç mi çözümü yok bunun?
bu sana bir çözüm dene istersen
http://tr.tooway.com/ -
Eyv saol
Ben sana detaylı yardımcı olacağım. Bana modemin marka ve modelini söyle lütfen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Airties
Model:Air 5341
evet farkettim bende saol :D -
Tamam özelden devam edelim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
merhabalar,
benim bir sorum olucak ve ancak başına gelenin anlayacağı cinsten bir sorun malesef.
bilgisayar yeni kurulduktan bir süre sonra download hızında galgalanma oluyor. mesela top hıza çıkıp sonra 100-200 kb ye kadar düşüyor. bu böyle 7-8 saniyede bir oluyor. bu sorun format attığımda düzeliyor ancak 1-2 ay sonra tekrar çıkıyor. sadece kullandığım notebookta oluyor. desktopta olmuyor. forumda çoğu yerde servis sağlayacı ttnet filan diyolar ama kesinlikle onunla ilgisi yok. tamamen yazılımsal. bütün virus taramalarını yaptım ama düzelmedi. çok önemli bir sorun çünkü indirme hızı ortalamada direkt yarıya düşüyor. çözümü olan var mı?
not: download limiti ile alakası yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X