Şimdi Ara

İNTERNET FİYATINA D-SMART+LİMİTSİZ İNTERNET HAKKINDA BİR KAÇ SORU !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu kampanya oldukça cazip geldi bana.69 Tl'ye hem sınırsız internet , hem de içinde NBA(bunun için istiyorum zaten) , Uefa v.s maçların içinde olduğu D-smart HD veriliyormuş.Merak ettiğim bir kaç soru var ;

1-

Burada neden 2 Megabit v.s internetli paketin fiyatı 20 Megabitlik paketten daha fazla ?

2- 20 megabit gerçekten söylenildiği gibi sağlanıyor mu ? Yani hız vaadedildiği gibi mi ?

3- Sitede fiyat 69 lira yazıyor ama Sivas'taki bayiisine gittiğim zaman bana 100 lira civarı gibi bir fatura çıkardı.Sebebi nedir ve genel merkez ile görüşerek oradan mı almalıyım paketi ?

4- Belli bir süre sonra fiyatta değişim oluyor mu ? (1-2 yıl v.s sonra fiyatta artış olur mu ? )

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.En kısa sürede cevaplayabilirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

• 1. 2Mbit ler gerçek sınırsız yani AKK yok!

2. 20MBİT almanız için binanızda fiber kutu olmadı gerekiyor. Yani Türk telekomun fiber kutusu.

3.Sivastaki merkezi boşver direk telefonla konuş 69 tl alabilirsin (tabi fiber kutu varsa)

4. 2 yıl Sözleşme yapıyorsun ve fiyatta bir değişme olmuyor. Bende 15 gün önce geçiş yaptım yalnız hala modem yolayamadılar. 1 ayı bulabiliyormuş bazen.
  • sd paketi alsak şimdi bu pakette
    uefa avrupa ligi hazırlık macları ve şampiyonlar ligini sifresiz izleyebilecekmiyiz acaba eger bunlar dahilse kampanya cok iyi geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-dokuzyüz

sd paketi alsak şimdi bu pakette
    uefa avrupa ligi hazırlık macları ve şampiyonlar ligini sifresiz izleyebilecekmiyiz acaba eger bunlar dahilse kampanya cok iyi geldi bana.

Beni arayan müşteri hizmetleri görevlisi hepsını saydı valla.Nba,Uefa,şampiyonlar ligi falan bayağı söyledi.Dahildir yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semender86

1. 2Mbit ler gerçek sınırsız yani AKK yok!

2. 20MBİT almanız için binanızda fiber kutu olmadı gerekiyor. Yani Türk telekomun fiber kutusu.

3.Sivastaki merkezi boşver direk telefonla konuş 69 tl alabilirsin (tabi fiber kutu varsa)

4. 2 yıl Sözleşme yapıyorsun ve fiyatta bir değişme olmuyor. Bende 15 gün önce geçiş yaptım yalnız hala modem yolayamadılar. 1 ayı bulabiliyormuş bazen.

Apartmanda fiber kutu olduğunu zannetmiyorum.Bunun olması için biz başvurabiliyor muyuz , yoksa büyük ve genel bir kurulum mu gerektiriyor ? Yani bizim istediğimizle olabilecek bir şey mi bu fiber kutu olayı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToReDox5

quote:

Orijinalden alıntı: semender86

1. 2Mbit ler gerçek sınırsız yani AKK yok!

Apartmanda fiber kutu olduğunu zannetmiyorum.Bunun olması için biz başvurabiliyor muyuz , yoksa büyük ve genel bir kurulum mu gerektiriyor ? Yani bizim istediğimizle olabilecek bir şey mi bu fiber kutu olayı ?

Fiber genel bir kurulum sizin söylemenizle başvurmanızla olacak iş değil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: D-dokuzyüz

sd paketi alsak şimdi bu pakette

Beni arayan müşteri hizmetleri görevlisi hepsını saydı valla.Nba,Uefa,şampiyonlar ligi falan bayağı söyledi.Dahildir yani.

pekala maxi paket ile full paket arasındaki fark hakkında bilginiz varmı acaba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andre Villas Boas

quote:

Arkadaşlar bu kampanya oldukça cazip geldi bana.69 Tl'ye hem sınırsız internet , hem de içinde NBA(bunun için istiyorum zaten) , Uefa v.s maçların içinde olduğu D-smart HD veriliyormuş.Merak ettiğim bir kaç soru var ;

1-

Burada neden 2 Megabit v.s internetli paketin fiyatı 20 Megabitlik paketten daha fazla ?

2- 20 megabit gerçekten söylenildiği gibi sağlanıyor mu ? Yani hız vaadedildiği gibi mi ?

3- Sitede fiyat 69 lira yazıyor ama Sivas'taki bayiisine gittiğim zaman bana 100 lira civarı gibi bir fatura çıkardı.Sebebi nedir ve genel merkez ile görüşerek oradan mı almalıyım paketi ?

4- Belli bir süre sonra fiyatta değişim oluyor mu ? (1-2 yıl v.s sonra fiyatta artış olur mu ? )

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.En kısa sürede cevaplayabilirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Beyler kanmayın bunlara yalan hepsi ben size link vereyim dünyadaki bütün maçları hd seyredin

Arkadaşın sorduğu şeye bak senin cevabına bak ...

Adamda net olamadığı için böyle bir kampanyaya bakıyor . Hem net hemde platform için. Zaten neti olsa belki gelip buraya d-smart ile ilgili birşey sormaz oda link bulur izler.

• Arkadaşlar Şampiyonlar Ligi bu yıl şifreli mi olacak yine ? Yani maçların yarısı Star'da yarısı Euro Futbol kanalında mı olacak, bilenler var mı ?
  • bu kampanya için internet için sabit telefon şartmı?
    yalın internetmi oluyor
  • Evet. UEFA ile yapılan yayın anlaşması gereği, Doğan grubu haftada bir maçı açık kanaldan vermek zorunda. Diğerlerini şifreli verecek.
  • adam gibi kampanya yapsınlar milleti 2 yıl boyunca öle saçma sapan kampayalarla kzılamasınlar bence hiç geçme hocam
  • benimde bir kaç sorum var
    Bu Fiyatlar Yalın Adsl içinmi
    Ve Şuan TTnet Taahhütlü kullanıyoruz geçiş yapabilirmiyiz ?
  • Fiyatlar normal internet için, yalın için değil.

Taahhütü bozarsan yararlandığın indirimleri ödemen gerekiyor diye biliyorum, bence değmez.
  • akadaşalr iyi araştırın ekstradan masraflarla karşı karşıy kalabilrisinz söyleyim size. ne gibi dyecek olursanız hat taşıma masrafı yok şu masrafı yok bu masrafı diyerek ekstrdan fatura çıkartıyor bu gibi firmalar
  • Ben limitsiz internet + dsmart kullanan biri olarak soyluyorum son derece memnundum millet benden fazla fiyata internet kullanirken ben hem kayit ozellikli cihaz hem sinirsiz internet kullaniyordum ki smile ttnetten daha iyiydi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thepromh -- 18 Temmuz 2012; 0:31:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepromh

Ben limitsiz internet + dsmart kullanan biri olarak soyluyorum son derece memnundum millet benden fazla fiyata internet kullanirken ben hem kayit ozellikli cihaz hem sinirsiz internet kullaniyordum ki smile ttnetten daha iyiydi bence

Aylik ne kadar oduyorsunuz 2 sine ve pvr li hd full paketmi? Internetiniz 8 mbite kadar sinirsiz olan mi? Detayli yazarsaniz sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de D-Smart ADSL için aradılar ama ben istemedim onun yerine D-Smart HD giriş paketi kurulumu aylık 19TL(Çanak kurulum masrafı da var) 24 ay taahhütlü kabul ettim.
    Birkaç saat sonra servis geldi. Apartmanın merkezi sistemine baktı. Ben zaten merkezi sistemden Digitürk kullanıyordum. Sonra çatıya çıkıp baktılar. Çatıda benim digiturk aneteni yanında 1 adet apartmana ait Turksat çanağı ile 1 adet başka bir komşuya ait çanak vardı. Bana "Yeni çanak kurmamız lazım. 20 metre kablo hakkınız var ama ekstradan 15 mt kablo daha çekmemiz lazım. Kablonun mt si 1TL onu da kurulumda nakit alırız. Ayrıca apartmanın havalandırma boşluğuından çok kablo çekmek lazım. Ama asansör boşluğundan çekersek daha az kablo ile halledebiliriz" dediklerinde ben de "Yönetim izin vermez yeni çanağa..." deyip geri gönderdim.
    Üstelik asansör boşluğunundan kablo çekmek pek güven vermedi.

Bu durumda benim alabileceğim daha ekonomik bir D-Smart aboneliği yok mu?
    Modüllü abonelik daha çok işime yarar.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Beni de D-Smart ADSL için aradılar ama ben istemedim onun yerine D-Smart HD giriş paketi kurulumu aylık 19TL(Çanak kurulum masrafı da var) 24 ay taahhütlü kabul ettim.
    Birkaç saat sonra servis geldi. Apartmanın merkezi sistemine baktı. Ben zaten merkezi sistemden Digitürk kullanıyordum. Sonra çatıya çıkıp baktılar. Çatıda benim digiturk aneteni yanında 1 adet apartmana ait Turksat çanağı ile 1 adet başka bir komşuya ait çanak vardı. Bana "Yeni çanak kurmamız lazım. 20 metre kablo hakkınız var ama ekstradan 15 mt kablo daha çekmemiz lazım. Kablonun mt si 1TL onu da kurulumda nakit alırız. Ayrıca apartmanın havalandırma boşluğuından çok kablo çekmek lazım. Ama asansör boşluğundan çekersek daha az kablo ile halledebiliriz" dediklerinde ben de "Yönetim izin vermez yeni çanağa..." deyip geri gönderdim.
    Üstelik asansör boşluğunundan kablo çekmek pek güven vermedi.

Bu durumda benim alabileceğim daha ekonomik bir D-Smart aboneliği yok mu?
    Modüllü abonelik daha çok işime yarar.

Giris paketine 19 tl cok bence , benim ve bicok arkadasin aldigi 538 tl ye 2 yil full paket hd arti cihaz senin oluyor , ama canak kurulum islerini kendin hallettirceksin, site sanirim balkonunuza koymaya izin vermiyor?

15 20 mt fazla mesafeler , lnb kaliteniz ne alemde belli degil, bence es dosttan bir makine bulup evinize goturup deneyin, eger yayinlari aliyorsa sizde rahatlikla kablo parasi odeyerek bu isi halledersiniz...

Yada bayii ile gorusun, zaten alicamm ama tek ricam alacagim cihazin aynisi ile gelip deneme yapmaniz diye ricada bulunabilirsiniz ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Digitürk yan oda içi başvurdum. Onlar da harici başka bir kablo çekmek lazım dediler. Ben de D-Smart' ında buna teşebbüs ettiğini izin vermediğimi söyleyince biz yine de gelip bir bakalım dediler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.