Şimdi Ara

İnternet firması önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4 kişilik bi ailede yaşıyorum da nette çok takılan özellikle youtube'ta biriyim. Haliyle interneti sömürüyorum internet yavaşlıyor hemen.
    Bana fiyat performans bir internet firması ve paketi önerir misiniz?
    Bilgisayar için. Fiber internette olabilir ne işe yarıyor pek bilmesem de ondan da önerebilirsiniz paket olarak.Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler...
    Not: şu an superonline 50 liralık paketteyiz.

• mustasos M kullanıcısına yanıt
    Öncelikle altyapında fiber internet varmı? birde süperonline hangi paket kaç mbit?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ap055

Öncelikle altyapında fiber internet varmı? birde süperonline hangi paket kaç mbit?

Sordum,superonline altyapı bağladı dediler(site yönetimi) ttnet te belki var dediler,firmalar kendileri bağlıyor sanırım.İstanbul anadolu yakasındayız.
    Şu anki internet adsl 8mbps sanırım ve de AKK ye sahip.Ben aynı zamanda bayağı bi upload da yapıyorum da upload yapınca da AKK doluyor mu? yoksa download için mi geçerli o eşik değeri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustasos -- 21 Eylül 2015; 12:38:22 >
  • mustasos M kullanıcısına yanıt
    Süperonline'da upload kotası var diye biliyorum,Süperonline fiber varsa süperonline fibere geçmeni öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustasos

Herkese selamlar.
    4 kişilik bi ailede yaşıyorum da nette çok takılan özellikle youtube'ta biriyim. Haliyle interneti sömürüyorum internet yavaşlıyor hemen.
    Bana fiyat performans bir internet firması ve paketi önerir misiniz?
    Bilgisayar için. Fiber internette olabilir ne işe yarıyor pek bilmesem de ondan da önerebilirsiniz paket olarak.Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler...
    Not: şu an superonline 50 liralık paketteyiz.

kardeşim ben uydunet kullanıyorum alt yapı varsa tercih edebilirsin fiyat olarak çok uygunlar gerçekten performansıda beni hiç yarı yolda bırakmadı 25mbps kullanıyorum kablolu bağlanıyorum 23mbps civarında sürekli şöyle bir kampanyaları var televizyon ile düşünürsenhttp://turksatkablo.com.tr/internet-Kampanya,336

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Altyapısız internet önerisi?
    2 yıl önce açıldı
    İnternet tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.