Şimdi Ara

İnternet explorer Programını Ne İçin Kullanıyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çoğunlukla mozillayı indirmek için. Yeni alınan bilgisayarlarda pek problem olmuyor da, programları peşi peşine yüklenen bilgisayarda tam bir facia. Yanlışlıkla açılınca gidip çay koyuyorum, açılması, daha doğrusu eklentilerinin açılması rahat beş, on dakika sürüyor.

• Google chrome akar der ve pimi çekip giderim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

Google chrome akar der ve pimi çekip giderim.

O çok daha iyi.v
  • ie yi develt sitelerine girmek için
    ve dizi izlemek için
  • Bütün tarayıcıları kullandım.Ama kim ne derse desin en uyumlu çalışan site hala iedir..Özelliklede kamu ve banka sitelerinde chrome,ff hatalar veriyor..
  • explorer'ı sadece bilgisayara format attıktan sonra chrome indirmek için kullanıyorum
  • kimi şaklı siteler ie ile açılır bu site kardaş diyor mecburen onu kullanıyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: necrovirus

ie yi develt sitelerine girmek için
    ve dizi izlemek için

Banka işleri için uygun mu ? Bir işlem için on takla atıyorum, son tık dan önce java çöküyor hooop en başa.
  •  İnternet explorer Programını Ne İçin Kullanıyorsunuz ?
  • format atınca program kaldırın ın çalışıp çalışmadığını öğrenmek için ie yi kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

Bütün tarayıcıları kullandım.Ama kim ne derse desin en uyumlu çalışan site hala iedir..Özelliklede kamu ve banka sitelerinde chrome,ff hatalar veriyor..

o IE'nin kalitesinden değil,devlet sitelerini tasarlayan insanların yüzünden öyle.

Bu arada IE'yi format atınca Chrome indirmek için kullanıyorum sadece.
  •  İnternet explorer Programını Ne İçin Kullanıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

quote:

ve dizi izlemek için

Banka işleri için uygun mu ? Bir işlem için on takla atıyorum, son tık dan önce java çöküyor hooop en başa.

öğretmenimde notları girdiğimiz e-okul sitesi , mebbis sitesi vs ie haricindek tarayıcılarda dogru dürüst çalışmıyorda o yüzden mecburen kullanıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

quote:

ve dizi izlemek için

öğretmenimde notları girdiğimiz e-okul sitesi , mebbis sitesi vs ie haricindek tarayıcılarda dogru dürüst çalışmıyorda o yüzden mecburen kullanıyorum

Anladım hocam Allah kolaylık versin, tasarlayanların kulağını iyi çınlatıyorsunuzdur.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

Bütün tarayıcıları kullandım.Ama kim ne derse desin en uyumlu çalışan site hala iedir..Özelliklede kamu ve banka sitelerinde chrome,ff hatalar veriyor..

o IE'nin kalitesinden değil,devlet sitelerini tasarlayan insanların yüzünden öyle.

Bu arada IE'yi format atınca Chrome indirmek için kullanıyorum sadece.

Ben ie çok kaliteli demedim.Uyumdan bahsettim..Siteleri hala ona göre tasarlıyorlarsa meecbur ieyi kullanacaksın..Bana göre her tarayıcının birbirinden pek bir farkı yok..Çünkü hepsinde hatalar mevcut.Chromeda 4-5 sekme açarsın kullanılan bellek 1gb tı bulur.FF ise eklentisiz bi hiç zaten.Opera ise flash ve java ile çalışan sitelerde kasar.İe yavaştır vs.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.